App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Lugn bebis

Halloj. Har bf om 10 dagar och vill mest höra med er hur era bebisar var i magen såhär nära förlossning? Min lilla tjej har visserligen varit skapligt lugn under hela graviditeten och mest aktiv på kvällarna. På dagarna blir jag ändå orolig för det är så lite rörelser. Men känner henne ändå, så Försöker inte stressa upp mig. Ofta när man åker bil eller dricker kaffe. Annars är det kvällarna. Brukar de bli lugnare när de fixerat sig osv? Tack för förhand

2019-10-20
MatildaochLo
MatildaochLo
Bebis på 4 månader

Sista gången nu så kändes det som hon sov väldigt mycket i långa perioder. Det var mycket rörelsse och värkar på nätterna.

När det skulle sättas igång, (bf+15) och det skulle göras en kurva allra först för att kolla hur det var med bebisen så fick de prova flera olika knep för att få den till att vakna.

Men kör du efter magkänslan. Gör en extra koll om det får dig att bli tryggare.

Lycka till med slutspurten av graviditeten!

2019-10-20
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Du ska inte känna mindre eller svagare rörelser än tidigare dock kan de kännas annorlunda när bebisen får det trängre i livmodern, det blir mer tryck och bök än sparkar. Upplever du att rörelserna minskar i frekvens eller styrka eller om du är orolig, ring förlossningen och prata med dem. De finns där för dig och bebisen. Något som kan vara bra att uppmärksamma också är om rörelserna plötsligt blir mycket starkare, då kan det vara lite för lite fostervatten och det är alltid bra att kolla upp det.

2019-10-20
emc85
emc85

Min bebis blev nog lite lugnare veckan innan de var dags. Superbra att bebisen rör sig!! Men lita alltidalltid på din magkänsla! Är du orolig, åk in. Eller prata med förlossningen iaf så dom kan få dig och inte vara orolig. Jag åkte in i vecka 35 tror jag det var, kände inte honom alls helt plöstligt. Det var absolut inget fel, han rörde sig som han skulle men de va bara att jag på något konstigt sätt inte kände de.

2019-10-20
979797
979797
Gravid i vecka 29
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...