App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid trots negativa test?

Min mens är ett par dagar sen och har tagit gravtest, både tidig detektor innan bim och vanligt nu efter. Alla har visat negativt. Jag är väl medveten om att mensen kan spela spratt när man vill bli gravid men undrar om någon varit med om att hormonnivån varit för låg trots bim-veckan? Hur lång tid tog det isåfall innan testet visade positivt? Min mens brukar nämligen inte vara så oregelbunden och när den är det så känner jag fortfarande mycket värk precis innan och den värken har inte dykt upp än!

2019-10-19
HMatildaJ
HMatildaJ
Försöker

Min mens var oxå super regelbunden tills vi började försöka bli gravida då var den plötsligt sen varannan el var 3dje mens typ, upp till en vecka och fick alla gravid symtomen men alltid negativa test , och sen kom mensen alltid...vet inte hur många gånger jag var skendräktig, haha.
kroppen börjar ju producera gravidhormon när ägget fäster vilket det i regel gör ett par dagar efter befruktning så eg bör man se redan i samband med BM ett plus på stickan... så får du negativt så stämmer det tyvärr oftast :( Känner mig som en partypooper men vill vara ärligt.

2019-10-20
FamS9
FamS9

För vissa tar det en vecka efter bim innan test visar positivt, ha lite is i magen och vänta en vecka så ser du, antingen så får du mens eller så gör du ett nytt test :)

2019-10-19
Ajsingbajsing
Ajsingbajsing
Bebis på 1 månader

Har du några symptom som skulle kunna tyda på graviditet? Annars ska du nog lita på testerna, som du själv skriver så kan kroppen spela ett spratt när man gärna vill vara gravid.

2019-10-19
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...