App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bubblig mage

Hej alla! Nu är det så att jag har en son som är snart 2 veckor gammal och hans mage bubblar och låter väldigt mycket! Han har mycket gaser och är besvärad av detta. Sempers magdroppar fungerar inte alls. Är det någon som varit med om liknande och kanske sitter på ett bra tips?

2019-10-17
Sladdis2019
Sladdis2019
Bebis på 6 månader

Vår son hade kolik, och när han hade svårt att få ut sina gaser så använde vi pysventil på honom, det finns att köpa på Apoteket. Vi gjorde även magmassage och cyklade med hans ben och tryckte dom lite lätt mot magen för att hjälpa honom.
Hoppas det blir bättre för er💗

2019-10-17
Marika A
Marika A
Bebis på 15 månader

Känner igen mig, vår son hade väldigt mycket gaser i magen första tiden... för oss hjälpte det när han fick ligga på magen, då kom gaserna igång eller att man gjorde greppet ”tigern i trädet”, man lägger bebisen på sin underarm så att det blir lite tyngd på magen.. vissa upplever ju att Minifom droppar hjälper, detta va dock inget jag tyckte. BVC säger ju att man som ammande får tänka på vad man äter om bebisen får ont i magen. Hoppas det snart blir bättre för er, är så jobbigt och se när dom små är besvärade

2019-10-17
embe_87
embe_87
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...