App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid eller inte?

Finns någon som har erfarenhet av detta? Jag plussade ett par dagar innan beräknad mens och tre dagar senare fick jag en riklig blödning. Varade lika länge och lika mycket som det brukar när jag har mens. Och nu 2,5 veckor efter blödning startar så plussade jag fortfarande. Kört med cb digital som dock fortfarande visar 1-2 veckor. Jag vet att man kan plussa långt efter. Men det är lite frustrerande, tycker inte det borde göra det med tanke på att jag blödde så tidigt i graviditet. Har redan ställt in mig på att det blev missfall. Någon som vet något? Tacksam för svar :)

2019-10-17
Teeseen
Teeseen
Försöker

Ja men precis, det är ju det som är. Man kan blöda och vara gravid, men man kan också fortfarande plussa fast man inte är det. Det som blir så frustrerande. Jag har pratat med dem och det enda dem så var att vänta i 3 veckor. Men på måndag har det gått 3 veckor så nu hoppas jag verkligen att dem kan göra något. Tack för svar :)

2019-10-17
Teeseen
Teeseen
Försöker

I början av min graviditet fick jag en stor blödning med massor av klumpar som höll i sig 4-5 dagar. Var helt övertygad om att det var ett missfall, men där inne var det ett tickande hjärta så du kan absolut vara gravid fortfarande. Om du är orolig kan du ringa mvc och be om att få göra ett tidigt ultraljud!

2019-10-17
idalina
idalina
Bebis på 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...