App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

När tankar tar bort glädjen

Jag behöver skriva av mig och höra lite om andras erfarenheter. Jag och min sambo har varit tillsammans i 7 år, han har barn sen innan (en dotter på 7år). Den gången kom graviditeten som en chock för min sambo, han Mådde väldigt dåligt då de inte varit tillsammans så länge. Nu väntar vi vårt första som är planerad och önskad men! många Oros tankar och stora livsfrågor har präglat min sambos tid. Kommer vi hålla ihop?.. är det här bra?.. osv. Vi har pratat ut om de o han ska ingen stans men har tänkt en del. Problemet är nu att de tog dö lite på glädjen med graviditeten för mig, man vart ju rädd att bli lämnad och Börjar nästan tvivla själv. Jag vet inte hur jag ska få tillbaka den känslan igen och längta. Har någon av er haft en sån orolig sambo som jag? Känner någon igen sig? Jag trodde de här skulle va en av de lyckligaste stunderna i mitt liv. Inte när vårt förhållande skulle få en törn.

2019-10-15
Mändy
Mändy
Gravid i vecka 35

Tack för era svar!

2019-10-16
Mändy
Mändy
Gravid i vecka 35

GravidHormonerna gör en tokig och dom påverkar din sambo mer än du tror, vi har båda hunnit tänka både de ena och de andra, man ska nog försöka att inte tänka så mycket alls, det blir som de blir med ödet oavsett. Glädjen kommer tillbaka, när du minst anar det

2019-10-15
FamS9
FamS9

Hej Mändy
Tråkigt att orostankar kring relationen ska förta gravidglädjen :(
Det verkar dock som att det stabiliserat sig lite sedan ni pratade ut och det är ju bra! Jag tänker att graviditeten är lång och jag tror att ni kommer hinna "ta ikapp" det du känner att ni har missat. Kanske kommer mycket handla generellt om oro för er del, om det är ett genomgående mönster hos din sambo? Kanske kan du försöka styra era samtal till mer "lösningsfokuserade" eller hur jag ska uttrycka det... Jag har nog tyvärr inget bättre råd just där tyvärr utan vill bara lyfta igen att ni kommer ha mycket tid på er att prata, förbereda er, glädjas osv... Jag är själv i vecka 41 och tycker att den här förberedelsetiden tillsammans med min sambo har varit guld värd, både inför föräldraskapet men också utifrån vår relation.
Kram på dig från Anki ❤️

2019-10-15
Anki A
Anki A
Bebis på 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...