App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ont i magen sedan efter förlossningen.

Hej! Jag födde barn för 5 månader sedan och fick efter ca en månad efter magkatarr men verka som tur är blivit av med magsmärtorna. Men magen känns fortfarande i obalans och drar mig gärna från att göra saker pga detta. Finns det fler som har upplevt dessa besvär efter man fått barn? Hur lång tid tar de innan tarmarna och "systemet" är normalt igen.. står inte ut längre.

2019-10-14
Mammamu2
Mammamu2
Barn på 1 år och 9 månader

Hej! Jag vet inte om det kan vara det du har, men jag fick besvär med gallsten cirka 3 månader efter min förlossning och tydligen är det relativt vanligt då det kan utlösas av hormoner. Vissa gånger hade jag "bara" ont som typ magkatarr och andra gånger helt sjuk smärta så jag fick åka till akuten för smärtlindring. Hur som helst tänker jag att det är bra att kolla upp så du kan få rätt hjälp! 😊

2019-10-16
Tuchulcha
Tuchulcha

Det där låter som nåt du ska söka för. Jag antar att du var på vårdcentralen när du hade magkatarr, så kontakta dem igen och berätta vad som är fel. Tyvärr finns det en risk att de ser det som en del i att ha varit gravid så mitt tips är att du helt enkelt inte nämner det. Säg bara att du har problem och hur länge du haft det.

2019-10-16
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 2 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...