App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Barnvagn

Hej! Jag är gravid i vecka 15 med första barnet och vi funderer ganska mycket på vilken barnvagn vi ska välja. Vilken vagn kan ni rekommendera? Det står mellan Britax smile 3 eller Bugaboo Fox. 😊

2019-10-12
Eveliina95
Eveliina95
Gravid i vecka 40

Jag hade en Smile, men då den hette brio smile. Den välte väldigt lätt eftersom den var så smal framtill, tyngden hamnade bak särskilt när man hade sittdelen. Har de inte ändrat på det skulle jag inte rekommendera vagnen.

2019-10-13
Daniela83
Daniela83
Bebis på 2 månader

Britax smile 2 är absolut bäst och mest prisvärd. Det enda jag inte gillade var att det inte var en ergonomisk sittdel så min son satt ganska dåligt i den men det är säkert olika från barn till barn! Allt annat är verkligen toppen med den,. Blir relativt liten ihopfäld, väger inte mycket, fullt liggläge, lufthjul för bra dämpning, förlängbar sufflett, stor varukorg.

Vår första vagn var en silver cross wave. Den va fin men fruktansvärt dyr och däcken va av hårdplast vilken inte gav bra dämpning när man körde på grus efter tex vintern eller andra icke släta ytor. Suffletten va inte förlängningsbar 👎🏻

Just nu har vi en bugaboo donkey då vi väntar vårt andra barn och behöver ha en syskonvagn. Skulle inte köpa en donkey om det inte vore så att man måste ha en syskonvagn. Den blir stor ihopfälld, väldigt låg vagn, ganska trång och tar ”lång” tid (jämnfört med britax smile 2) att fälla ihop/isär.

Hoppas det hjälpte dig lite i vagndjungeln och all lycka till med det nya tillskottet! 😊

2019-10-13
FamiljenM
FamiljenM
nyfödd bebis

Vi läste väldigt mycket recensioner innan vi bestämde oss, även recensioner från typ Testfakta och sådana sidor. Vi bestämde oss för Britax smile 2 då den låg i topp men precis när vi skulle beställa kom 3an ut och då kändes valet självklart. Uppdateringarna på 3an är otroligt bra!

2019-10-13
Förstabarnet2020
Förstabarnet2020
nyfödd bebis

Vi har en britax go next 2, jätte nöjd!

2019-10-13
Mammatillmilica
Mammatillmilica
Bebis på 11 månader

Jag köpte Bugaboo förra året för att jag ville ha två barn tätt inpå. Jag är inte super nöjd med det föratt man kan inte justera rygg eller benet. Hela sittdelen kan man sänka eller höja men inte bara ryggen eller benet. Jag är tvungen att använda en kudde bakom hennes rygg. Min kompis köpte samtidigt Britax och hon var super nöjd. Om du vill ha två barn som vi rekommenderar jag Emmaljunge annars Britax.
Lycka till

2019-10-13
Ellishah
Ellishah

Vi funderade också mellan dessa vagnar, dock britax smile 2 då inte 3an kommit ut i butik än. Vi föll för valet på britax, då den blivit bäst i test flera år i rad. Sen är den ju bättre i pris än bugaboo och minst lika bra :)

2019-10-12
sofia123456789
sofia123456789
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...