Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Underlag för nyfödd

Hej! Om 5 veckor är vår första bebis här och jag börjar noja lite över hur hon ska sova. Vi har allt fixat, en mosekorg på ben vid sängen och för senare en egen säng. Men jag tycker att korgen känns lite hård men samtidigt blir det väldigt bulligt och mjukt att lägga ner ett nest. Någon som har nått tips om hur de bör sova såhär i början?

2019-10-12
Gravid i vecka 36

För hårt är det nog inte men lägg in en fårfäll eller vagnmadrass om du ändå känner dig osäker. Vår yngsta kunde sova på ett bord när hon var bebis.

2019-10-16
Iowhannah
Iowhannah
Bebis på 15 månader

Tror inte du behöver oroa dig över att korgen är för hård att sova i. Det enda som verkligen är viktigt, är att bebisen sover på rygg, i början. Det mesta andra, är en smaksak. Vad ni föräldrar trivs med, vad bebisen tycker om det. Om bebisen ska ha kudde, bör den inte vara för stor och fluffig. Jag föredrar kudde avsedd för vagn, till bebisar. Tre av mina fyra barn, har nästan uteslutande sovit i dubbelsängen, när de var små. Ett av barnen trivdes bra i vagga, de första månaderna. Spjälsängen har knappt använts till någon av dem, till min yngsta har jag inte ens packat upp den.

2019-10-15
ElinVS
ElinVS
Bebis på 6 månader

Mysigt. Det låter ju mysigt och ombonat. 💕 Mina har sovit i vagnsinsats bredvid våran säng första månaderna, ombonat och mysigt. En säng känns så stor från första början... sedan hade vi en spjälsäng alldeles intill sängen, så man kunde lägga handen in om de vaknade på natten och gunga/smeka bebisen att somna om.

2019-10-12
Nannah S
Nannah S
Gravid i vecka 31
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...