App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hatar att äta!

Vår son på 5 månader hatar att äta! Det har varit skrik, bråk och gråt från start och varje mål känns som en kamp! Just nu så ger vi flaskan, nästan alla gånger, i hans säng medans han sover för det är enda gången vi kan få i han maten utan massa skrik och gråt. Någon som har tips om hur man får igång en fungerande flaskmatning? Få honom lite mer matglad liksom? :)

2019-10-08
Ckallman
Ckallman
Bebis på 10 månader

Har ni testat byta flaska? Eller byta till en större/mindre napp så att maten kommer fortare/långsammare? Kanske vänta litegrann tills han blir ordentligt hungrig på dagen. Kanske maten är för varm/kall. Ett tag krånglade min tjej vid 3 månaders ålder. Då bytte vi nappatorlek och det blev bättre. Sen vid 4 månaders ålder var det en period då det bara gick att mata henne i samband med vila/sömn. Men nu går det bra igen!

2019-10-08
Mammatillmilica
Mammatillmilica
Bebis på 10 månader

Tror inte det har något med hans mage att göra, verkar inte ha ont i den och bajsar en gång om dagen utan problem :) Vi ammade första 4 månaderna sen började vi med flaska. Kvittar om vi kör med bröstmjölk eller ersättning, flaskan är inte rolig :( Pipmugg går bättre (är roligare) men så mycket som hamnar utanför då :(

2019-10-08
Ckallman
Ckallman

Jag täcker spontant att ni kanske ska kolla upp hans mage. Kan han ha ont i magen? Tål han ersättningen?
Har ni alltid kört flaska eller har han ammat tidigare?

2019-10-08
Norrlänning 1
Norrlänning 1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...