Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Nattning

Hej har en dotter på snart ett år och har ett problem hon somnar inte själv måste vagga henne varje kväll och ha henne i min famn en stund sen lägger jag henne nen då vaknar hon efter en stund skrikandes o så håller det på ett par gånger per natt finns det nått bra tips på hur man kommer ur detta har provat å lägga ner henne å sjunga lite men hon skriker hysteriskt o panik slaget vad gör man för fel

2019-10-07
Trött mamma
Trött mamma
Bebis på 12 månader

Förstår att det känns jobbigt när de vaknar upp och bara skriker eller gråter hela tiden. Det kommer gå över, vid 12-18 månader har de en fas med separationsångest. De vill ha en nära. Så när det dags att sova så har jag läst att man kan ligga bredvid en stund eller stitta bredvid och hålla en hand på dom någonstans. Kanske ett gosedjur hjälper? Tänker att den kan ha lukten av er så det blir en illusion av att ni är nära?
Sen om man nydligen bytt nattningsrutin så tar det ca 4 dagar innan de kommer in i nya rutinen. Så om ni testar något nytt så låt de gå någon dag för att se om det fungerar.
Min nattningsrutin är mys i soffan en stund, byte av blöja och till pjamas. Sen lägger jag henne i sängen, har en speldosa som hon gillar att lyssna på och lägger en hand på magen så hon känner att jag är där och sen gillar hon att hålla med handen innan hon somnar.
Hoppas att det är till någon tröst eller hjälp.

2019-10-19
Mikaela9
Mikaela9
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...