App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

När behövs en åkpåse?

Vi har beräknad bf i mitten på februari och har väl som de flesta andra förstföderskor en massa frågor vad det gäller inköp. Men behövs en åkpåse? Vad har ni för erfarenheter? Tänker spontant att den bara kommer användas i några månader innan det blir varmare igen. Till vintern 2020 kommer väl barnet vara såpass att det inte vill sitta i vagnen hela tiden (förutom ev. sovstunder)? ..

2019-10-06
AsvEr
AsvEr
Bebis på 1 månader

Hade åkpåse till min dotter som föddes i september förra året oktober-april och har nu just börjat använda den igen när vi går till och från förskolan (halvtimmes promenad och hon är oftast rätt trött) så skönt att slippa dra på en massa ytterkläder, nu behöver jag bara sätta på henne en vindfleecejacka, mössa och vantar o så viker jag ner övre halvan av "locket" på påsen så hon inte blir kokt :)

2019-10-08
MånensMamma
MånensMamma

Jag hade en bärlift till min lille som föddes i oktober, den var inte fodrad men det blev ju varmt nog när man hade någon filt i + locket till vagnen på. Har haft en Emmaljungavagn så den är ju rätt stor och det fungerade bra att sätta i en bärlift. Smart när man hade vagnen en bit bort och skulle bära barnet, då kunde jag även ta in honom direkt om det var för kallt att stå ute och sova.

Den fungerade även så att man kunde göra om den till en åkpåse efter att ha tagit bort den hårda bottnen.
Just nu så sitter min lilla på 21 månader och sover ute i sittvagnen i åkpåse( vi har fortfarande runt 0 grader ute)

2019-10-07
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Investera i en bra åkpåse, som andra redan skrivit, kommer den användas säkerligen slutet av vintern 2021😊Vi har en åkpåse som går att förlänga så den har funkat i liggdel men också i sittdelen.

2019-10-07
8kee6
8kee6

Håller med ovanstående, åkpåsen kommer verkligen till nytta när barnet blivit lite större, tror inte ditt barn kommer vilja/kunna gå till nästa höst/vinter. Men avvakta annars och köp en nästa säsong så hinner ni känna efter 😊

2019-10-07
Ajsingbajsing
Ajsingbajsing
Bebis på 1 månader

Jag säger som MamsanMaria, det är i sittdelen som åkpåsen kommer till ordentlig användning. Vår son föddes i oktober och vi köpte inte nån åkpåse förrän till hösten efter. När han var bebis körde vi på fårfäll, overall och filt(ar) under liggdelens egna överdel/skydd/vad-det-än-heter.

2019-10-07
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader

Skulle snarare säga att det är till vintern 2020 som du kommer vilja använda åkpåsen. Jag har en 10-veckors bebis (tredje barnet) och jag hoppas att hon kommer få plats i liggdelen ett tag till, men i den ryms definitivt inte nån åkpåse. Åkpåsen har jag använt till mina större barn när de har varit såpass stora att de har suttit i sittdel/sittvagn.

2019-10-06
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Vår lilla kommer sitta i vagnen ett bra tag då vi har hund och går långra promenader. Han kommer inte orka promenera som 1 åring! Tycker defentitivt du ska köpa åkpåse!

2019-10-06
979797
979797
Gravid i vecka 31

Jag fick min som i februari och hade åkpåse. Den var väldigt stor men hade den i vagnen för mysighetensskull :) tog väck den när de började bli runt 13 grader kanske.
Har precis satt tillbaka åkpåsen i vagnen nu (det är sån man kan ha i sittdelen) nu är de cirka 6-7 grader hos oss och det är välidgt kyligt så åkpåsen är PERFEKT nu! Ångrar inte alls de köpet!

2019-10-06
979797
979797
Gravid i vecka 31
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...