App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Konflikter om färg på ytterkläderna.

Har en 2-åring som plötsligt blivit väldigt bestämd över vilka färger han vill ha på sina kläder, det ska vara gult, grönt eller rött. Innekläder fungerar då de är väldigt färggranna och alltid innehåller någon av dessa färger. Men ytterkläderna är det konflikt om varje dag (som tur är har nya vinteroverallen lite grönt i sig så den har han accepterat). De är inte urvuxna än på länge så jag vägrar köpa nya (är sjukskriven och kommer snart gå hem på fp) men det är en konflikt om dem varje gång vi ska ut. Någon som har ett bra tips på vad vi kan göra?

2019-10-05
emc85
emc85
Bebis på 10 månader

Det måste jag testa, får se om jag lyckas hitta det på nätet. Borde ju fungera då innekläderna accepteras bara det är lite av någon färg han gillar. Se om man hittar en brandbil att klistra dit, röd och ett fordon han älskar. Tack för tipset!

2019-10-05
emc85
emc85

Har inte så mycket ytterkläder tyvärr, ett skalställ och ett galonställ och inget duger. Tog fram vinterjackan från förra året (som fortfarande passar) och besvikelsen var stor när den var blå.

2019-10-05
emc85
emc85

Haha, förstår dilemmat, jag är också mamma till envisa små trollungar. Jag tänker att man kanske hade kunnat lura mina barn genom att sätta fast något på kläderna som hade de rätta färgerna. Finns tex reflexer med klister på baksidan, eller någon annan typ av tygmärke med klister på baksidan?? Och verkligen sälja in det ordentligt "Kolla vilken snygg gröööön reflex jag sätter på din jacka nu!" 😅

2019-10-05
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 16 månader

Min tvååring har ett tag nu också var väldigt bestämde vad hon ska ha på sig , hon får bestämma själv men jag har turen att hon har mycket både in och ute kläder så de är alltid något som duger för henne. Kanske inte alltid den snyggaste färg tillsammans men de spelar ju ingen roll hellre glad unge.

2019-10-05
Svenssonrebecka
Svenssonrebecka
Bebis på 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...