App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid igen efter missfall

Hur lång tid tog det för er att bli gravida igen efter missfall ? Och hur lång tid tog det för er att få tillbaka mensen ? Tycker de är hjälper att läsa hur det gått för andra.. Jag fick missfall den 12/9 var då i v6. Tog ut spiralen i maj, så var så chokad att de gick så fort och sen blir det missfall igen .. När jag skulle bli gravid med min dotter som nu är 2 år så fick jag ett missfall i V8. Då hade jag slutat med p-piller ett år tidigare. Men sen blev jag gravid med henne 10 månader efter missfallet.

2019-10-05
Svenssonrebecka
Svenssonrebecka
Gravid i vecka 17

Liten uppdatering, fick första mensen efter missfallet den 28:e november. Jag har lite längre menscykel 32-34 dagar ca. ( har alltid haft jätte oregelbundet). De har varit en lång väntan att bara få tillbaka mensen så jobbigt att vänta och se fall de blir något denna gången.Iallafall tre dagar innan jag skulle haft mens igen tog jag ett graviditets test som visade negativt. Vill inte riktigt tro på de så på impuls köper jag två rsfutester som jag testar med en dags mellanrum och båda visar två streck men så svagt så fr knappt syns!! Har lite svårt att fatta de så idag ( två dagar efter senaste grav.testet) tog jag ett till med vekoindikator och de visar gravid 1-2 v😀. Känns helt otroligt om de ska gå så här lätt denna gången. Är så rädd att få missfall igen men håller tummarna så hårt för att de ska bli ett syskon i september nu!😀

2020-01-07
Svenssonrebecka
Svenssonrebecka
Gravid i vecka 17

Men gud 30 timmar , Låter kanske lite dumt men på mig har dom bara sagt att de har varit något där men inte längre. Jag har fått ut/blött ut allt själv.
Jag har ännu inte får tillbaka min mens så de är bara att vänta.
Men håller tummarna för er också 😊

2019-10-19
Svenssonrebecka
Svenssonrebecka
Gravid i vecka 17

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2019-10-19
Svenssonrebecka
Svenssonrebecka
Gravid i vecka 17

Vi försökte i 1,5 år att bli gravida.
Plussade nu i juni och fick ma i juli, vecka 11.
Men det visade sig att fostrets hjärta hade slutat slå i vecka 8 💔.
Cytotec funkade inte som det skulle så jag blev opererad efter nästan 30 timmar på sjukhuset...
Vi försöker för fullt utan att lyckas (ännu)

Håller tummarna för dig och oss 💜

2019-10-18
Cialii
Cialii

Hej! Jag fick ett tidigt missfall i april och blev gravid direkt efter i maj. Tyvärr så slutade den graviditeten i ett MA som upptäcktes i 12+6 i juli. I september fick jag tillbaka min mens så nu försöker vi för fullt igen, hade mena i början på förra veckan så väntar förväntansfullt in om det kan bli en träff denna ägglossning ❤

All lycka till ❤

2019-10-07
Sussan88
Sussan88
Gravid i vecka 15

Tack för alla svara 😊 & kul att de gick så bra för er efter ..
Ja de är ju verkligen jobbigt och ledsamt när man blir så glad och sen blir det missfall , jag var ändå lite bered på att de skulle ta tid och så gjorde de inte de. Då blir man ju extra glad men så slutade de ju som de gjorde men visst har jag varit ledsen och det var jobbigt men inte alls som första missfallet,. Då jag grät i nästan två veckor och det var jobbigt nästan dagligen tills jag blev gravid med dottern. Men nu är de bara att försöka och hoppas på en bebis snart ✊️

2019-10-07
Svenssonrebecka
Svenssonrebecka
Gravid i vecka 17

Var med om en missed abortion i november förra året. Blödde ut allt själv och allt var ute i början på december. Vi började försöka igen i mitten på december (dom rekommenderar att vänta på en mens i mellan men vi gjorde inte det) och jag plussade den 27e februari.

Jag hann få en mens emellan och höll också koll på när jag hade ägglossning med stickor för att då försöka extra mycket. Nu är jag gravid i v 37 :)

2019-10-07
sofia123456789
sofia123456789

Så ledsen att höra om ditt missfall. Det är verkligen så jobbigt att få upp hoppet för att få det grusat...

Jag fick efter 1 år av försök missfall i v 7 förra sommaren; tog knappt 4 veckor innan jag hade ägglossning igen. Dröjde dock 9 månader till innan jag fick plus i mars -19, så nu är jag i v 32.

All lycka till!

2019-10-07
Saraalt
Saraalt

Jag fick MA konstaterat i v 11, i juli. Tog en omgång Cytotec och fick ut allt. Mensen kom sedan nästan exakt en månad senare. Efter augustimensen började vi försöka igen och i september hade jag en kemisk graviditet, och i oktober blev jag gravid med dottern som föddes nästan på dagen ett år efter MA:t.

2019-10-06
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader

Hej. Jag fick ett tidigt missfall i somras förra året. Blev gravid bara någon vecka efteråt och i maj kom min dotter. Så jag blev gravid direkt efter missfallet.

2019-10-06
Lollo86
Lollo86
Bebis på 10 månader

Jag hade en ofostrig graviditet som upptäcktes i januari i vecka 11 p.g.a blödningar. Fick ett plus på stickan nu i juli är i vecka 18 🙂 Vi försökte inte aktivt än då vi tänkte väntat till efter sommaren, men vi blev lika glada ändå ❤

2019-10-06
19Sandra87
19Sandra87
nyfödd bebis

Blev gravid direkt efter mitt MF, ca 6 veckor efter mf-blödningen, än så länge verkar denna graviditet hålla sig, går in i vecka 20 på tisdag :)

2019-10-06
MånensMamma
MånensMamma

Jag tog ut min spiral i december 2017 och blev gravid i mars 2018. Tyvärr upptäcktes det i juni 2018 att jag fått ett sent missfall i v 12 och tyvärr tog det över en månad innan alla rester var ute från livmodern.
Men blev gravid snabbt igen efter det i september och i juni detta året kom vår efterlängtade trea.

Låt dig själv sörja och lycka till! Snart är det er tur 🌸

2019-10-06
Mandat
Mandat
Bebis på 9 månader

Förra året tog jag ut spiralen i början av juni, blev gravid typ omgående men det slutade i ett ma som upptäcktes i v 12, i augusti. Efter 2 omgångar Cytotec blev jag "godkänd" att börja försöka igen i september och i oktober blev jag gravid igen (minns faktiskt inte om jag hade nån mens, men det var ju lite si och så med allt efter ma:t). Nu är min tredje dotter 10 veckor. Lycka till!

2019-10-05
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...