App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tips mot illamående

Jag mår såå piss!! Gravid med mitt 5e barn. Hela förmiddagen går åt att försöka klä på sig o äta något.. För jag är så illamående o trött.. Har fått lergigan och det hjälpte inte fått utskrivet primperan hjälper inte, min bm sa att jag kunde prova seaband jag bara nope får bara ont i handlederna av de där jävla banden.. Såå har någon vänlig själ tips på vad jag ska göra? Tack på förhand💕

2019-10-04
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Om de piller du fått inte hjälper, be om bättre! Det finns mer att göra. Om barnmorskan och allmänläkaren från vårdcentralen säger att de inte kan göra mer, be om remiss till läkare på spec-mödra.

2019-10-17
ElinVS
ElinVS
Bebis på 11 månader

Är det vanliga Lergigan du fått el Lergigan comp? Comp hjälpte mig betydligt mer än dom vanliga. Och olika bm skriver ut comp och vissa vanliga.

Annars kan jag inte annat än beklaga , jag vet exakt , spydde non stop v6-11 , gick precis in i v 12 och illamåendet har precis börjat avta... Peppar, peppar!

2019-10-12
FamS9
FamS9

När man ska sova är mitt tips att ha öppet fönstret så det blir kallt eller sova med isklampar (med strumpor på) brukade somna med en mot magen och en mot bröstet/halsen. Vischyvatten med citron i kanske? Inte det vanliga bubbelvatten utan nåt med riktigt fräs som river i halsen. Hoppas det går över snart💜

2019-10-11
8kee6
8kee6

Jag testade alla receptfria alternativ och fick lergigan comp utskrivet men inget hjälpte. Till slut fick jag ondansetron aurobindo utskrivet av en specialistläkare. Det var det enda som hjälpte "någorlunda".

Obs se till att de skriver ut ondansetron i tablettform (=aurobindo) för läkaren skrev flera gånger ut en munsönderfallande variant som INTE finns i Sverige! Den är restnoterad, har bara en leverantör i Sverige och inget beräknat preliminärt leveransdatum. Det orsakade väldiga bekymmer för mig. Så ondansetron aurobindo (tablettformen) är den du ska ha.

Lycka till!

2019-10-11
Äntligensnartmamma
Äntligensnartmamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...