App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

BB och förlossningen Lund

Hej alla fina!🔥 Jag är gravid i vecka 29 nu😱 och börjar förbereda mig själv på att det inte är långt kvar. Mycket upp och ner dagar nu, sömnproblem, foglossning, och lite olika smått och gott😩 glukosbelastnig avklarad 🙋‍♀️ 👇👇 Men till frågan ! Jag tänker föda i LUND men vill veta av er som redan fött! Berätta om upplevelse, kostnader,bemötande och allt som är bra att veta🥰🤰🏼☺️

2019-10-03
Linneanea
Linneanea
Bebis på 3 månader

Jag har fött båda mina flickor i Lund utan komplikationer. Jag tyckte både barnmorskorna o undersköterskorna som var med vid förlossningarna var helt fantastiska. De var lugna och hjälpsamma och jag kände att de lyssnade på mig. De var väldigt professionella.
Vi bodde på patienthotellet med mitt första barn. Inte så stort och inte så mycket hotellkänsla heller. (Min sambo fick sova i en typ av gäst säng som man viker ut). Men det var iallafall skönt att ha ett eget rum och personal som hjälpte till så fort man kallade/ringde på klockan. De var väldigt hjälpsamma. Maten i restaurangen var super god! Mat för dig som patient ingår men min sambo fick betala för sig.
När vår andra dotter kom till världen år 2018 fick vi ligga på avd 44 (BB), för de skulle ha henne under observation. Jag hade tur som fick eget rum, men många som jag pratade med delade med andra.
Personalen var trevlig o de flesta väldigt hjälpsamma. Maten var ingen hitt alls. Men på kvällen serverades kvälls fika med fil, varma mackor osv i allrummet, där man också kunde se på tv.
Hoppas du har fått lite svar?!
Önskar dig lycka till med allt!

2019-10-06
Sanna81julia15
Sanna81julia15
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...