App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Föda på KS eller Danderyd?

Det är snart dags för oss att välja sjukhus! Ni som bor i Stockholm, skulle ni rekommendera Danderyd eller karolinska i Solna? Just nu lutar det mer mot karolinska, någon med erfarenheter?

2019-10-02
Matildaa20
Matildaa20
Bebis på 7 månader

Jag födde min son på KS i Solna den 25 oktober. Vi är så nöjda med allt.

2019-12-17
Angii
Angii
Bebis på 11 månader

Tack så mycket för era svar! För min del lutar det åt KS just nu :)

2019-10-03
Matildaa20
Matildaa20
Bebis på 7 månader

Hej!
Jag födde på karolinska nu i Juli och jag tycker att det kändes jätte bra. Dem barnmorskorna som jobbar där är helt fantastiska, vi fick jätte fin hjälp och vård.

2019-10-02
Tröttmamma
Tröttmamma
Bebis på 14 månader

Födde dottern på Danderyd i april 2018. Vart planerat snitt däremot. Toppnöjd med bemötandet inför snittet och under själva snittet. Hamnade efter det på avdelning 17. Hade väldigt mycket problem med amningen och tyckte sjölv inte att jag fick den hjälpen jag behövde. Dottern gick ner ganska mycket så vi fick flytta till patienthotellet. Och där var det toppen. Fick så mycket mer hjälp och tips med amningen där.

Fick en son nu i april 2019 och valde då karolinska. Fick ett planerad igångsättning. Och på själva dagen var det lite trassel pga av att det var fullt. Så fick vänta i 10 timmar på att få ett rum. Men till slut fick vi rummet. Jag var väldigt rädd över att föda vaginalt och hade gått på auroramöten. Men jag kan säga att utan dom barnmorskorna jag hade vet jag inte vad jag hade gjort. Jag hade världens bästa barnmorskor!
Fick knappt vänta 10 min på narkosläkaren för att få epidural, så det var topp!
Väldigt förstående personal och dom lyssnade och gjorde allt dom kunde för att jag skulle få e.n sån bra förlossning jag kunde få! Och läste noga och följde mitt förlossningsbrev. Och eftersom förlossningen är nybyggt så är det jätte fräscht! Så efter mina erfarenheter rekommenderar jag Karolinska!
Lycka till! 😀

2019-10-02
Arleheim
Arleheim
Barn på 2 år och 6 månader

Jag skulle helt klart rekommendera Danderyd, födde där i december. Kom in i vecka 33 för bebis ville ut och var inlagd i 4 dagar med stoppande dropp och fick sen åka hem och åkte in veckan där på när bebis ville ut på riktigt. Blev väl omhändertagen från första sekund. Jätte gullig och duktig personal. Vet dock inget om deras BB då vi låg på neo i 4 dagar innan vi fick åka hem.

2019-10-02
Sophira
Sophira
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...