App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

täcket över huvudet.

Hej! Det är så att min dotter som är 1 år och 9 månader drar täcket över huvudet, jag är verkligen orolig och vaknar flera gånger på mitt natten pga av oro. Är det normalt. Tror ni att hon får luft?

2019-10-01
Iqra ali
Iqra ali
Bebis på 3 månader

Min son gillar det med och han tar bort täcket eller snutefilten när det blir för varmt. Jag var orolig ett tag jag tog bort det han dragit öveer huvudet men helt omöjligt han vaknar då hela tiden han vill goa in sig.
Jag är likadan jag har en kudde över huvudet eller halva huvudet eller så liger jag nästan under täcket jag har gjort då sen jag var liten.

2019-10-01
Zeldaevelina
Zeldaevelina
Bebis på 3 månader

Tror inte du behöver oroa dig när hon är så pass stor. Skulle det bli för varmt eller svårt att få luft är hon ju så stor att hon lätt får bort täcket igen.
Min dotter slänger av sig täcket så fort man lägger det på henne, men ligger gärna med snuttisen över hela ansiktet. Tror det känns mysigt på ngt sätt, själv hade jag fått cellskräck tror jag😉

2019-10-01
Evanima
Evanima

Har ni kallt inne? Måste hon ha ett tjockt täcke eller räcker det med en filt? Sen är väl risken störst när de är max några månader gamla. I din dotters ålder kan de ju instinktivt dra bort täcket själv, men kanske hon tycker det är mysigt med något för ansiktet? Min minsta är 10 v och sover som bäst när hon har sin snuttefilt i ansiktet när hon sover (så får hon dock bara sova när jag har översikt över henne, men hon är ju pyttig än så länge).

2019-10-01
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...