App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid och mår illa hela graviditeten

Hej jag är gravid i vecka 29 och jag mår illa än och spyr då och då jag tar legigan comp men funkar inte specielt mycket vissa, dagar känner jag mig nereaö då jag mår så illa av allt och jag blir låg i humöret har mått så här hela graviditeten. Börjar bli trångt inne i magen och varje gång jag äter så blir bebis hel vild så då brukar det bli att jag spyr dock inte lika offta länge men detta illamående är hämsk Min barnmorska säger att det inte finns någon annan medecin mot gravid illamående det kan ju inte stämma? Jag frågat om annan medecin men har fott svar nej det är legigan dom brukar skriva ut och att jag får komma in och få dropp om jag inte får i mig något.. Jagr i vecka 29 och gått upp 1 kg sen inskrivning men bevis växer. Och barnmorska är inte orolig. Jag följer kurvan. Jag har gått upp dom 5 kg som jag gick ner effter inskrivning plus 1 kg. Jag har en normal stor mage. Vet inte vad jag vill med denna tråd. Någon som känner igen sig?

2019-09-30
Zeldaevelina
Zeldaevelina
Bebis på 3 månader

Hoppas ni snart sliper era illamående och kräkningar

Gått snart in i vecka 30 så känns inte så långt kvar jag födde min son i vecka 38 +4 och jag föder gärna i vecka 38 igen hehe men bara bebis som bestämer
När har ni bf?

2019-10-02
Zeldaevelina
Zeldaevelina
Bebis på 3 månader

Ja bebis tar det hen behöver så är det.
Inte mycket du gått upp men bebos mår ju bra alla går inte upp i vikt massa så är det. Sen blev jag gravid snappat effter jag fött min son jag han inte gå ner bebos kg som jag hade med han gkck upp 12 kg när jag väntade sonen
Kommer vara 14 månader illmelan sonen och bebis i magen men är planerar och så efterlängtad detta barn men inte e.n dans på rosor för r alla gravida.

2019-10-02
Zeldaevelina
Zeldaevelina
Bebis på 3 månader

Tack förr svar bra att lergian comp hjälper lite för dig.
Jobigt att du med har så här.
Man blir avis på dom som sliper illamående och kräkningar.
Jag har pratat med läkare om annan medecin men dom vill inte ge mig annat än det jag har legigan
comp. Ska till barnmorskan snart så ska prata med henne igen. Gillar henne massa och vi kommer överens men inte om detta med medecin.
Jag tar ju blodförtunnande sprutor så kan ju inte ta någon medecin som krockar med det.

2019-10-02
Zeldaevelina
Zeldaevelina
Bebis på 3 månader

Med sonen åt jag tost mackor massor i slutet av graviditeten typ bara det våran tost gick sönder och jag skällde på min man när svärmor var hos oss och hon köpte en ny till mig haha var ju inte min mans fel .Men hormoner haha Mådde illa hela graviditeten med min son med dom är 1 år men denna graviditeten är illamåendet ett snepp värre. Jag väntar en son till och är så roligt för delar av graviditetenr inte alls likt med min son på 1 år men vissa saker lik. Men dom. Säger att ingen graviditeten är lik den andra.
Nu är jag inne i en perjod jag är hungrig offta men mår illa samtidigt men spyr inte bebis är nog inne i en ökningspejod. Så illa måendet gör att hantera med mat så var det med sonen. Men sen kom illamåendet och kräkningar igen.

2019-10-02
Zeldaevelina
Zeldaevelina
Bebis på 3 månader

Hej tack för svar. Jobbigt för dig med att ha det så här.
Känns hopplöst jag har pratat med läkare och barnmorska dom säger att dom bara , skriver ut legigan comp och den funkar ibland men inte så så mycket.
Men jag blir så nere alså får höra av folk va mår du illa fortfarande det brukar ju bara vara i början.
Men just nu i dag har jag mått bättre då blir livet lättare.
Skönt att höra att det finns fler som mig känns som man ensam i värden om detta, fast jag vet är det inte är så. Jag kar en 1 åring hemma som kräver sitt så kan vara kämpigt. Men snart ärbebis här. Längtar
Jobbigare graviditeten denna gång.

2019-10-02
Zeldaevelina
Zeldaevelina
Bebis på 3 månader

Kan relatera till det du skriver vet hur hopplöst det känns när inget hjälper man vill bara lägga sig ner och gråta! Det finns annan medicin också kommer inte ihåg vad den heter kan vara värt att kolla med läkaren som är kopplad till mvc.

För mig funkar postafen som man köper på apotek receptfritt men vill helst inte ta dem eftersom jag blir jättetrött av dem och får svårt med koncentrationen.

Man blir trött på alla tips om ät det här osv, man får prova sig fram att hitta sånt som funkar även om det inte är nyttigt! Hade en period när jag levde på Mariekex och mannafrutti...

2019-10-02
Påfågelöga
Påfågelöga

Hej!
Jag är gravid i veckan 19 och jag har spytt konstant sedan v.6 och har kraftigt illamående och är sjukskriven på heltid.
Jag förstår verkligen vad du går igenom men det finns flera alternativ gällande medicin. Jag har testat pimperan och lergigan samt lergigan comp som innehåller koffein. För mig har lergigan comp gett bäst effekt även om det är lite.
Jag har heller inte gått upp i vikt mer än knappt 1,5kg men bebis verkar må bra ändå.
Prata med en läkare och få råd om ditt illamående för det finns fler alternativ.

2019-10-02
KristiinKarlsson
KristiinKarlsson
nyfödd bebis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...