App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Fundersam

Hejsan! Jag hade beräknad mens i fredags 26/9 förra helgen hade jag en minimal blödning. Så jag tog det ett gravtest i veckan som visade på ett svagt plus. Dagen efter gjorde jag ett digitalt som sa "gravid". Idag gjorde jag ett till, dock inte med morgon urin men det sa "inte gravid". Har inte haft någon form av blödning efter det positiva. Kan det vara så att jag aldrig var gravid eller kan testet visat fel?

2019-09-29
Teeseen
Teeseen
Gravid i vecka 22

Ja det har jag också hört, men som du säger det är inte så lätt :p idag plussade jag igen på cb digital så kontaktade barnmorskan som sa att jag skulle göra ett nytt test om 3 veckor. Så nu är det väl bara att vänta och se :)

2019-10-02
Teeseen
Teeseen
Gravid i vecka 22

Lycka till. Bara kämpa på mitt tips jag fick är att inte försöka tänka på att bli gravid alså är jätte svårt men alla, sa, det till mig och då när jag typ släppte detta med att bli gravid och planerade annat som att börja plugga igen skaffa en hund och ja massa så blev jag gravid samma månad. Samma med, denna, graviditeten att jag sa, att Nej men vi väntar ett tag jag ska , sätta in preventivmedel hah blev gravid samma månad. Funkar inte på alla, att tänka, så men för mig släppte allt. Jag hade oregelbunden mens innan jag fick mitt första barn. Jätte oregelbunden hade inte ägglossningen offta. Men effter jag fött barn så fick jag regelbunden mens kom på dagen offta när det skulle komma. Oj 11 månader men vad roligt. Det kommer bli tufft i början att ha barn tätt men vi är så tacksam

2019-10-02
Zeldaevelina
Zeldaevelina
Bebis på 3 månader

Fick min mens idag så antar att det var ett väldigt tidigt missfall med tanke på att jag fick "gravid" på cb digital. Hört att den är lite känsligare än andra test. Oj 3 år, vad skönt att det gick fortare nu :) Jag har en bekant där det skiljer 11 månader mellan deras barn. Nu har vi inte försökt så många månader så det är bara försöka igen :)

2019-09-30
Teeseen
Teeseen
Gravid i vecka 22

Grattis till dig med
Jag förstår att det är förvirrande att det visar olika på olika tester.hur länge är mensen
försenad? För mig med sonen tog det 8 dagar effter beräknad mens innan det syndes jätte tydligt med detta barn i magen så testade jag på beräknad mens dag och det visade jätte svagt pluss men sen negativt dagen effter mann blir ju förvirrad då.. Så jag förstår dig.. Kan inte fatta att vi ska ha ett barn till i december kommer vara 14 månader mellan våra barn. Sonen fyller snart 1 år. Kan inte fatta att jag ska föda barn igen detta år hehe. Med sonen tog det tre år innan vi blev gravida med detta barn gick fort tog 5 månader han få mens tre gånger innan vi plussade igen. Det var helt planerat pch välkommet ville ha barn tätt så är så glad attt det blev så

2019-09-30
Zeldaevelina
Zeldaevelina
Bebis på 3 månader

Och grattis till graviditeten förresten :)

2019-09-29
Teeseen
Teeseen
Gravid i vecka 22

Tack för svaret! För göra det :) Tog en vanliga sticka både igår och idag också, visade mycket svagt streck. Så det känns så himla märkligt.

2019-09-29
Teeseen
Teeseen
Gravid i vecka 22

Hej så var det för mig fast med andra test
Tog ett test på dagen det visade svagt pluss den tog jag ett annat test och det visade negativt men dagen effter så tog jag ettt digetalt test och det visade posetivt jag är gravid nu i vecka 29😁 jag tycker du ska, testa, dig igen. Ett pluss är alltid ett pluss ta ett test till i morgon eller enn annan dag.

2019-09-29
Zeldaevelina
Zeldaevelina
Bebis på 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...