App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Babyvakt

Vår dotter börjar sova så gott att vi behöver införskaffa en babyvakt, men det finns en hel djungel, ska man ha envägskommunikation eller två? Är kamera nödvändigt eller inte? Skulle bli superglad att få lite tips på vad man ska välja och gärna vilken babyvakt ni haft :)

2019-09-28
SofiaCatrin
SofiaCatrin
Bebis på 11 månader

Till första barnet hade jag en monterola med kamera och tvåvägs kommunikation.. Sämsta skit jag haft. Dålig räckvidd, dålig batteritid, baby enheten var tvungen att ha sladden i hela tiden osv.
Nu har vi en capidi och det är den bästa någonsin! Superbra räckvidd, hög känslighet, enkel användning, vibration vilket jag tycker är toppen för då kan man dammsuga eller klippa gräset och ändå bli medveten om barnet skulle vakna. Trådlös och batteriet varar i en månad nästan och laddas med vanlig Micro usb. Har rekommenderat denna till alla mina bekanta och alla har blivit nöjda 😊

2019-10-01
sofiejonsson
sofiejonsson

Vår är också en Philips förresten.

2019-09-29
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 11 månader

Vi har ingen kamera på vår gamla babyvakt från 2010. Har använt den sporadiskt till barn 1 och 2, men nu med tredje barnet har vi hunnit köpa hus och hon ligger ofta i vagnen och sover i trädgården medan jag är inomhus. För mig räcker det att höra om hon gråter, jag behöver inte se henne hela tiden.

2019-09-29
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 11 månader

Vi har bara ljud. Köpte en Philips som funkar superbra, den har tvåvägskommunikation men den funktionen använder vi inte. Jag tycker att man hör på barnet om det är drömmar eller om det är vaket men det är nog skillnad på barn till barn.
Är mycket nöjd med vår den går även att köra på batteri (båda delarna) så funkar utmärkt att ta med sig när man är på vift. Den heter SCD506/01

2019-09-29
Ajsingbajsing
Ajsingbajsing
Bebis på 5 månader

Tvåvägskommunikation är helt onödigt, har aldrig använt den funktionen. Däremot har vi kamera, vilket jag tycker är bra för att se om barnet faktiskt vaknar eller bara drömmer vilket avgör om man behöver gå in eller inte. Så ljud och kamera är ett plus för mig. Sen har vi använt vår på flera ställen, som när barnet sover ute i vagnen då är de också skönt att ha kamera så man kan ha koll. Se till att räckvidden är bra mellan barnenheten och föräldra enheten. Vi köpte en motorola först som skulle ha bra vidd men var jättedålig kunde princip bara vars i rummet bredvid. Så vi köpte en topcom, den har varit super ! Kan vara ända ute i trädgården cohnden har god kontakt. Varit super under sommaren när man vill ha goa kvällar ute men ändå ha koll på barnet

2019-09-28
Hyrkes
Hyrkes
Bebis på 3 månader

Om barnet sover helt fritt från filtar, gosedjur etc så behövs nog ingen med kamera då de enda du behöver höra är ifall hon gråter. Men sover hon med gosedjur etc så är det nog bra med kamera för att hålla koll så hon inte får något över ansiktet som hon själv inte kan ta bort. Sen är det också om hon sover fritt på en säng så hon inte hamnat nära kanten annars i sin lilla egen säng kommer hon ingenstans. :)
Aldrig använt sånt har inte behövt men lite tips från vad jag hört andra med flera barns erfarenhet:)

2019-09-28
Leab
Leab
Barn på 2 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...