App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Magont

Hej alla🙋‍♀️ Är gravid med första barnet och gick idag in i v28(27+0) Läst att det är från denna vecka det är en extrem tillväxtfas, min bebis är helvild och enormt livlig som vi alla tycker och BM likaså. Han befinner sig en del i nedre delen som kan skapa tryck ibland men börjat senaste dagarna sparka mycket vid naveln och ovanför navel/revben och sidorna rätt hårt och pressar ut sig nästan😩😂 Senaste dagarna har jag känt lite olika som håll, magen spänner ut sig så mycket det bara går, tror det också är växtvärk/mensvärk av någon slag både vissa rörelser/ställningar jag är i och ont en del på nätterna så får lägga mycket mot magen för att lindra det och ibland alvedon för värken då ju (han rör sig sig hela nätterna också mycket💕) Är första barnet😬 men är allt detta för att både jag/bebis och allt annat växer nu ? Tips ni har som kan underlätta vissa situationer/smärta💕🙈🙏?

2019-09-26
Linneanea
Linneanea
Bebis på 3 månader

Har haft så i princip sedan vecka 23 😅 har en väldigt livlig tjej därinne.. är just nu i v 36 och det är bara härda ut och ta alvedon när det är som värst. Sover med amningskudde (funkar super) men det som har räddat min graviditet är vår tempursäng. Sover typ hela nätterna plus någon timme eller 2 på eftermiddagarna för att orka. Ofta när de håller på som värst och det känns som magen ska spricka så tänker man ”nu kommer hon” 😂 men det är tyvärr bara önsketänkande😂🙈 håll ut och njut av pauserna emellan (även om de är få 😉)

2019-09-30
Cita19
Cita19

Det låter som vi har haft ganska lika graviditeter. Den där smärtan som du beskriver kommer gå över tror jag efter någon vecka :) Tips är att ta två Alvedon innan du går och lägger dig, man kan även testa med vetekudde. Min bm gav även tips på att lägga en kudde bakom ryggen när jag låg på sidan.

2019-09-27
Mikaela9
Mikaela9
Gravid i vecka 25
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...