App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ont i fötterna efter förlossning

Sen jag födde för sex månader sen har jag haft väldigt ont i fötterna. Det är främst om jag suttit stilla en längre tid eller på morgonen när jag ska ta de första stegen ur sängen. Det gör liksom ont inne i fötterna, mot utsidan/ovansidan. Det går över när jag gått några meter, men det gör väldigt ont och jag är stel som tusan de första stegen. De senaste veckorna har jag också haft ont när jag belastar just den sidan, som när jag ex. sitter i skräddarställning mot hård yta. Jag har varit hos både kiropraktor och massör, men det blir inte bättre. Någon som varit med om det? Vad funkade för er isf?

2019-09-25
Malin_
Malin_
Barn på 1 år och 10 månader

Hade precis samma! Men det gick över, var nog ett tag efter jag slutat amma så i det hade nog med det att göra.

2019-09-27
Emmelajah90
Emmelajah90

Jag har liknande. Har inte alls tänkt på att det kunde vara relaterat till förlossningen förens jag läste ditt inlägg. Har trott att jag bara är trött i fötterna sen dagen innan men även om jag inte har gjort något speciellt så har jag ont och det sticker i fötterna på morgonen när jag går upp.

2019-09-26
Sophira
Sophira
Barn på 2 år och 2 månader

Jag hade precis likadant, det gjorde otroligt ont inne i fötterna inte i mjukdelarna utan mellan benen inne i fötterna. Jag ammade inte min dotter så det hade inte med amningen att göra för mig. För mig gick det gradvis över från det att hon var ett år fram till nu. Det blev avsevärt bättre när jag gick ner i vikt. Jag tror också att det har och göra med att jag tappade muskler i fötterna när jag var gravid, så mitt tips är att googla fram ett fotträningsprogram och testa det. Det kommer att bli bättre, nu är min dotter 19 månader och jag känner inte av det alls ofta.

2019-09-26
saraa1979
saraa1979
Gravid i vecka 38

Ammar du? Hört att man kan få ledvärk av det och isåfall bodde det gå över när du nu någon gång framöver beslutar dig för att sluta.

2019-09-25
elgaroZ
elgaroZ
Bebis på 1 månader

Jag har samma problem sedan mitt akuta KS för 6månader sen. Värst är det på morgonen och från längre stillasittande stunder. Gör så ont i hålfoten, ut mot sidorna och bak mot hälen. Gör så ont att jag inte ens kan gå klokt eller komma ner med kloka steg från våran trappa på morgonen.. Har varit på zonterapi fler gånger men har inte hjälpt. Trodde först de berodde på epiduralen men verkar inte vara den heller. Ammar inte, (vissa påstår att de har med hormonerna när man ammar) har alltid flaskmatas. Smärtstillande i form av para etanol och ipumutin funkar inte. Blir galen, vet inte alls vad man kan göra och om det någonsin kommer bli bättre. Funderar på att söka läkartid och få en klok genomgång. Så TRÖTT och har så ONT orkar inte med de längre.

2019-09-25
Tvillingmammaa
Tvillingmammaa
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...