App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Graviditetstest

Hejsan! Jag och sambon har efter många försök äntligen plussat på testet, och vi är så lyckliga. Som den nervösa person man är har jag tagit ett nytt test för varje dag för att verkligen se att det är sant, och nu kommer jag till min fråga, mina testlinjer blir inte starkare för varje dag. Kan detta betyda något eller är det endast jag som är lite smått paranoid just nu? Tack på förhand för svar :)

2019-09-25
Elinviktoriaek
Elinviktoriaek
Gravid i vecka 32

Grattis! Ett streck är alltid ett streck och ljuger inte :D Så jag skulle sluta köpa en massa test & bara njuta och vara glad istället! Återigen stort grattis, ni har det häftigaste och underbaraste i världen framför er ! :)

2019-09-25
liisenb
liisenb
Bebis på 10 månader

Hej. Grattis till graviditeten.
Så vitt jag vet och en barnmorska berättade för mig för en herrans massa år sen så är ett plus alltid ett plus. Sen beror väl tydligheten på plusset på hur höga nivåerna av graviditetshormonerna (hcg) är i kroppen😊
Jag gjorde inte mitt senaste grav test på morgonen och där fanns ingen tvekan om det plusset, så det ska säkert gå bra.
Stort lycka till🌸

2019-09-25
L_E_V_A79
L_E_V_A79
Bebis på 8 månader

Tack så mycket :)

Åhh vad skönt att höra, då ska jag köpa ett clearblue med veckoindikator. Visst borde jag kunna testa under dagen så länge urinet varit i blåsan i minst 4 timmar när jag redan har plussat?

Tack så mycket för hjälpen!!

2019-09-25
Elinviktoriaek
Elinviktoriaek
Gravid i vecka 32

Grattis till er båda! :)
Jag gjorde också många tester när jag plussade och mina varierade i styrka på färgen. Gjorde ett tillslut där de står antal veckor. Hoppas att din oro minskar lite :)

2019-09-25
Mikaela9
Mikaela9
Gravid i vecka 25
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...