App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vänner som försvinner

Hej! Jag känner mig lite låg och undrar om någon annan vart med om samma sak? Vi har bott i Göteborg i några få år men har ändå skaffat ett kompisgäng där de flesta är singlar eller om de har respektive så har de inga barn, vi är alltså först med barn i vår umgängeskrets. Nu känner jag mig så besviken efter alla dessa månader av graviditet att de inte hör av sig och tappat intresset av att ens umgås. Jag fattar att man kanske inte är jätte rolig när man är gravid men är man vänner så hör man väl ändå av sig även om nån är i en annan del än man själv i livet? Måste man kunna dricka alkohol för att vara aktuell att hänga med... Fattar verkligen inte hur folk kan va så kalla. Fattar också att man oftast få nya vänner när man skaffat barn men trodde inte att det skulle bli såhär så pass fort innan man ens fått barnet.

2019-09-23
BFnov19
BFnov19
Bebis på 4 månader

Tack för svar😊 ja jag får väl helt enkelt inse att personer gör en besviken ibland och att man lärt sig och inser vilka vänner som är ens vänner på riktigt.
Ha en fin kväll!

2019-09-24
BFnov19
BFnov19

Hej. Jag och min man tappade också många vänner när vi väntade vår första. Du har rätt i att man får nya vänner med barn och dom av våra vänner som fortsatte att träffa oss har varit toppen. Jag vet att det känns hemskt att bli " övergiven " men tänk på att när ni fåt er nya lilla beby så vill man ha ett stabilt kontakt nätt.
Hoppas det hjälpte litte

2019-09-23
Mimi4
Mimi4
Bebis på 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...