App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Öm i hela magen när jag sover..

Hej, jag är i vecka 38 och har blrjat lida mer o mer när jag sover. Jag rullar till rygg automatiskt o vaknar av att magen sjunkit ner och att jag är helt öm av trycket ner men sedan mår jag jätte illa av att sova på höger sida och de är samma tryck.. vänster sida kan jag inte sova då jag klämmer armen och de är väldigt obekvämt. Vad gjorde ni i slutet mår så dåligt på natten och vaknat på morgonen helt mörbultad i magen o mår dåligt?!😅

2019-09-20
Danijella
Danijella
Bebis på 5 månader

Har också jätte ont när jag sover men tycker att det hjälper ganska mycket att ha gravidkudde, kan inte sova alls utan den, får ont i axeln o höft annars. Så tips är att investera i en sådan, man kan ju ha den som amningskudde efter också i soffan elr i sängen.

2019-10-08
BFnov19
BFnov19

Jag har ett extra täcke och en massa kuddar som jag bullar upp runtikring mig på natten. Det fungerar hyfsat men nattsömnen är långt ifrån perfekt. Kompenserar genom att ta tupplurar på dagen istället.

2019-10-08
Mirpa
Mirpa

Hej! Jag har också gått in i v38 (37+2) och sova blir mer och mer en kamp. Jag får yrsel om jag ligger platt på rygg. Man är ju trött hela tiden för att nattsömnen blir så dålig. Jag brukar puffa upp med kuddar runt mig, då rullar man inte över på fullt ryggläge och man ligger heller inte och mosar arm/axel. Upploppet nu! Kämpa på och lycka till!

2019-09-23
hannahåkansson
hannahåkansson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...