App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Förslag för att öppna sig, hemifrån.

Hej! Jag hade bf 8 september och är exakt idag i v41. Åkt in två gånger till förlossning för jag trodde det var dags men alla symptom avtog så fort vi kom fram och är bara öppen 2-3 cm. Vill tillägga att jag är omföderska också. Då undrar jag vad kan jag göra hemifrån för att hjälpa till med öppningen förutom promenader för det gör jag redan. Några övningar ni har använt er av som hjälpte? Uppskattar all hjälp jag kan få! :D Tack på förhand!

2019-09-15
SashaM
SashaM
Bebis på 6 månader

Ja, jag gick 3 dagar över tiden (mina andra två barn är födda 2 resp 3 dagar FÖRE bf, gissa om vi blev less när tredje ungen aldrig kom ut.... haha) Ah ok, men en hinnsvepning kanske gör susen! Håller tummarna att din bebis vill flytta ut snart! ;)

2019-09-15
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Gick du också över tiden?
Nej utan åkte in första gången nu i måndags för jag trodde jag hade fått vattenavgång och hade hugg nertill men det var bara rikligare flytningar, var öppen 2 cm och sedan åkte jag in fredags för jag fick kraftfulla värkar som inte avtog utan höll på ett bra tag men så fort vi kom fram så försvann de! Fick råd att åka hem och ta ett bad och vila. Fick också med mig medicin som skulle hjälpa mig sova på natten men har haft noll känningar sen dess. Ska träffa bm imorgon för en andra hinnsvepning hoppas jag är lite mer öppen och att det hjälper!!😓

2019-09-15
SashaM
SashaM
Bebis på 6 månader

Jag födde mitt tredje barn för 7 veckor sen och även för mig avstannade värkarna när jag kom fram till förlossningen. Jag fick först rådet att promenera igång det, gick runt i 1,5 timme vilket resulterade i något tätare värkar. Fick då rådet att istället försöka vila igång förlossningen och blev nerbäddad i sängen. Efter ca 1 timme sa det pang och värkarna kom med besked! Bebis föddes 4 timmar senare. Har du åkt in 2 ggr idag eller utspritt över flera dagar?

2019-09-15
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...