App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ingen mens, negativt gravtest

Hej, jag fick missfall i början av juli och sen mens slutet av juli. Men sen har jag inte fått nån mer mens och gravtesten visar negativt. Mår illa varje dag och inga tecken på mens. Barnmorskan sa att jag skulle testa igen i mitten av veckan som kommer nu om mensen inte har kommit då. Har ni vart med om nått liknande att gravtesten visar positivt ganska sent? Eller att mensen krånglar efter missfall? Barnmorskan sa att mensen borde va som vanligt nu..

2019-09-13
Ci94
Ci94

Har inte varit i samma situation men skulle rekommendera att du testar på morgonen med clearblue early detection eftersom dom testerna reagerar på lägre hormonnivåer än dom vanliga

2019-09-16
Niam92
Niam92
Gravid i vecka 37

Har tyvärr inte varit med om att mensen uteblir så efter ett missfall men jag har själv haft tre missfall innan, v.4, v.5, och v.10. Missfallen i vecka 4 & 5 klassades som vanlig mens då det va såpass tidigt. Missfallet i vecka 10 va lite tvärt om för mig jämfört med dig då blödde jag i ca 2 veckor och sen kom mensen som vanligt ca 1 månad efter men höll i sig i ca 2 veckor då med. Blödde mycket klumpar då oxå precis som vid missfallet som tydligen skulle vara rester efter missfallet. Sen var allt tillbaka som vanligt för mig.
Min väninna berättade att hon hade negativa tester fram till vecka 8-9 ungefär. Hon hade dock inga missfall i bagaget eller så utan hon fick bara positivt test väldigt sent.

Men hur testar du och vad för test har du? När jag testade denna graviditeten så testade jag med morgonurin (som man ska göra) och med två olika tester samtidigt - en billig sticka från graviditetskollen och ett clearblue. Och stickan visade helt negativt medans clearblue testet visade ett tydligt plus.

2019-09-14
jenru19
jenru19
Bebis på 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...