App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Teckenblödning

Är de någons förlossning som startat med en teckenblödning? Fick en blödning igår ( är i vecka 34+6) Var inne på förlossningen och läkaren trodde att de absolut va en teckenblödning då allt annat såg bra ut! Har sedan dess haft oregelbundna onda förvärkar men de har jag haft sen i vecka 20 :( Ni som fått teckenblödning... hur lång tid tog de innan det startade ordentligt för er? Väntar andra barnet men första starta me vattenavgång och värkar efter de ;)

2019-09-10
96emme
96emme
Barn på 1 år och 6 månader

Min förlossning började med en blodblandad flytning på kvällen vid 20-tiden, därefter kom värkar och ökande mängd blod. Vår dotter föddes vid 06 morgonen efter.

2019-09-10
Helena05
Helena05

Min första förlossning startade med täta smärtsamma värkar och blödning (relativt kraftig, inklusive klumpar...) Min äldsta dotter föddes 10 timmar efter det. Min tredje och senaste förlossning startade med oregelbundna värkar kl 6 på morgonen, vid 16 på eftermiddagen fick jag en blodblandad flytning och min tredje dotter är född kl 3 på natten därefter, dvs 21 timmar från start till slut. Lycka till!

2019-09-10
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...