App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vattnet gått?

Hej allihopa! Imorse när jag klev upp från sängen så rann det genomskinlig vätska ner på benen, inte alls nån jättemängd men det rann iaf ner på benen när jag reste mig upp. Gick på toa sen rann de lite mer efter det och lite under dagen men bara lite vätska. Kan de vara vattnet som gått eller är det nått annat tror ni?! Är i vecka 37 nu...

2019-09-08
Orkidee93
Orkidee93
Bebis på 6 månader

Min startade oxå med vattenavgång. Vände mig om i sängen. Kändes som jag kissade på mig. Gick på toaletten och ställer mig upp. Då rinner de lite vatten. Sen fortsatte de så och vi ringde förlossningen. Va bara att åka in och och mkt riktigt, vattnet hade gått. Då va jag i slutet av 37.

2019-09-14
Mars2017
Mars2017

*starka värkar

2019-09-13
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Prata med förlossningen och hör vad de säger. Jag fick komma in på kontroll och när de inte konstaterade steka värkar fick kg åka hem med en grön duk att ha i trosorna för att se om det kom mer vatten.

2019-09-13
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Jag tror inte det har gått. Vattnet gick på första barnet. Ingen tvekan. Andra var vi heller inte säkra. Blev igångsatt. Inte mycket hände på ett dygn. Men när min förlossningsbarnmorska kom in o kolla mig. Sa hon. Hör har inget vatten gått. Och skar hål på hinnan. Jävlar då satte det igång med bom o brak. Han kom strax efter det ut

2019-09-13
paula
paula
Gravid i vecka 19

Va in idag på kontroll och då kunde dom verkligen inte va säker på om det var vatten eller väldigt vattniga flytningar! Så idag fick jag åka hem och hämta väskan för att sedan komma in på igångsättning! Så alla ni där ute, det behöver inte va flytningar när de rinner till lite! :) nu väntar jag med spänning på att det ska dra igång imorgon eller senast söndag!

2019-09-13
Orkidee93
Orkidee93
Bebis på 6 månader

Jag har gått igenom 3 förlossningar, varav en startade med vattenavgång. Då vaknade jag i sängen av känslan av en "knäpp" och så rann det ur en hyfsad mängd vatten, typ mängdmässigt som att jag kissat på mig. Men vattnet kan nog också gå mer diskret än så... eller så är det flytningar du har. Jag har ingen erfarenhet av såna flytningar, men vet att vissa berättat att det runnit/läckt igenom byxor osv. Har du pratat med förlossningen?

2019-09-08
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...