App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Skriker hysteriskt vid bröstet

Har en bebis på 6 veckor som skriker hysteriskt när jag ska ge honom mat på kvällen och är nästintill omöjlig att trösta. Lugnar sig när man tar upp honom och visar signaler på att hsn vill äta men försöker jag lägga honom vid bröstet så börjar han skrika igen.. tips på vad man ska göra?

2019-09-06
Bebis på 8 månader

Hej, vi har samma problem med våran tjej. Kan inte komma ihåg när det började, men hon krånglar nästan varje kväll med sista amningen och har gjort det länge (4 mån gammal nu) . För oss har det funkat att pumpa och mata med flaska, lite mer "sittande" då hon blir förbannad när man lägger henne till bröstet. Sen brukar hennes pappa mata då. Och pilatesboll, bästa tipset för det mesta 😉 Inga tips du inte redan fått, men kan vara skönt att veta att de funkat för flera 🙂Hoppas du hittar vad som funkar för er ☺️

2019-09-09
Annie1993
Annie1993
Bebis på 10 månader

Glömde skriva att även om flödet är lägre så är bröstmjölken fetare på kvällen, så den mättar bra än då.

2019-09-07
emc85
emc85

Mjölken är inte tunnare på kvällen dock kan flödet vara lite lägre (bröstkompressioner och att byta bröst ofta åtgärdar det) och ofta får bebisar något som heter kvällsoro. Ett tips är att sitta och skumpa på en pilatesboll och amma där (gjorde jag när min 2-åring var i den åldern) eller amma gåendes i bärsele/sjal. Här i länken finns jättebra tips.
http://www.babybaby.se/2016/12/kvallsoro-maratonamning-och-magknip-17-akuta-tips/

2019-09-07
emc85
emc85

Min dotter var också så runt 6veckor. Hon var inne i en tillväxtperiod. Och vad jag fick höra var att mjölken är lite tunnare på kvällen. Han kanske inte blir riktigt nöjd? Testat att pumpa o ge i flaska?

2019-09-06
Akira
Akira
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...