App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Min första bok

Någon som kan tipsa om en "Min första bok" som inte har en sida om dop (mina barn döps inte)? Mitt andra önskemål är att den sträcker sig max 3 år. Jag har ingen bokhandel i stan och vill börja fylla i redan nu när bebis är nyfödd, men man kan ju inte se innehåll när man beställer på nätet... Tack för hjälp!

2019-09-01
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Jag beställde en sån! Ska bli roligt att börja skriva i den! Tack än en gång! :)

2019-09-02
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Jag älskar den, har samma till båda mina barn med plats för bilder och teckningar samt en fack längst bak där man kan lägga i extra bilder!

2019-09-02
Johannaske
Johannaske

Vi har boken Världens bästa bebis.

https://www.adlibris.com/se/bok/varldens-basta-bebis-9789177830993?gclid=Cj0KCQjw2K3rBRDiARIsAOFSW_4QQ4oOOaatmGcpKLGvqmUinBUW63NPjFPTWMjLXkRtlR-WPArR6QQaApgfEALw_wcB

Ingen sida kring dop (ville inte heller ha det), sträcker sig fram till barnet är 1 år, endast några få rader per sida att skriva och fokus ligger mycket på foton. Finns dessutom en liten dagbok längst bak i den om man vill skriva lite mer på egen hand. Jag tycker att den är superfin.

2019-09-02
Alvida
Alvida

Johannaske; perfekt! Jag såg den och den såg så fin ut på framsidan, de bilderna är ju så vackra. Tack för tipset!

2019-09-01
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Finns en bra, min första år med bilder av Elsa Beskow. Upp till tre år, enbart två rader om dop/namngivning. Bonnier förlaget.

2019-09-01
Johannaske
Johannaske

Montom: vad fint! Jag började med en bok till första barnet, med roliga saker hon sa och gjorde etc, men sen rann det ut i sanden. En Min första bok är ju mer styrd och när den väl är ifylld så är den klar. Eftersom jag gjort varsin till mina första två barn vill jag göra samma även till den sista. Men jättebra tips till andra med bättre disciplin än mig kanske.

2019-09-01
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Hej!
Jag skriver dagbok till mina barn och har gjort det sedan graviditeterna. Jag skriver i vanliga kollegieblock och sätter in dagboksanteckningarna i pärmar, en pärm för varje år. I pärmarna sätter jag också in foton och hälsningar från andra. Jag kan skriva fritt om allt de gör och vad som händer i deras liv, från mitt perspektiv förstås. Deras pappa skriver också i dagböckerna. Jag kommer nog hålla på med dom så länge de lever, känns det som :)

2019-09-01
Montom
Montom

Mitt tips är och skriva ett mejl till kundtjänst på hemsidor med såna böcker. T.ex ” hej jag undrar hur innehållet ser ut” eller nått liknade.. kanske du kan få svar på det. Om man jämför så kan man alltid hitta billiga på nätet :)

2019-09-01
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...