App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kronans barnvagn

Hej på er. Vill varna alla från att köpa barnvagn från Kronan. Vi trodde vi gjort ett riktigt kap när vi köpte vår Kronan duo/s, en sprillans vagn för ca 5000kr. Dessutom var den snygg och verkade rejäl och praktisk. Verkligheten var helt annan. Efter ett fåtal användningar har sömmar i liggdelen släppt och vad som är värre är det något fel på ett av hjulen. Förutom detta är den svår att fälla ihop och montera upp igen. En vän så att det ser ut som vagnen är inne på tredje barnet.. Vi har lämnat in reklamation på kronans hemsida dock utan att få svar på flera veckor. Företaget svarar inte heller på mail eller telefon. Så, funderar du på att köpa en Kronanvagn, Gör inte det!!

2019-09-01
Cijon
Cijon
Bebis på 17 månader

Tur att vagnen funkat för er.
Den är väldigt kärv vid ihop/uppfällandet det känns som den kommer gå sönder av kraften man måste bruka för att lyckas. Men det är dock en parentes då hjulet gör att vi inte vågar använda vägen överhuvudtaget.
Jag har kollat deras Facebooksida och tyvärr verkar det vara ett återkommande problem, deras hantering av reklamationer.

2019-09-01
Cijon
Cijon
Bebis på 17 månader

Märkligt. Har haft våran i snart 9 månader, har absolut inget att anmärka på. Tycker den är super!
På vilket sätt tycker du den är svår att fälla ihop/upp?

2019-09-01
xMariax
xMariax
Bebis på 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...