App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Väntar bebis i december-19 Göteborg

Hej! Någon som har bf kring december 2019 som bor i Göteborg och skulle vilja hänga?😊 är 30 år, bor i Kallebäck, gillar träning, fika och massa annat😊

2019-08-31
Tinahallonskold
Tinahallonskold
Bebis på 3 månader

Malkarls: Grattis! Kul att du bor på Eriksberg, gissar att du kanske går på Eriksbergs barnmorskemottagning då också? :)

Tinahallonskold: Absolut, det låter inte helt fel. Ni får gärna lägga till/följa mig på instagram om ni vill så kan vi hålla kontakten. Sök på Jennifer Herlet så bör det dyka upp. :)

2019-09-05
JejjeH
JejjeH
Bebis på 2 månader

Nämen vad kul! Grattis:)
Men vad skulle ni brudar säga om att ta en fika eller något sådant framöver?😊

2019-09-05
Tinahallonskold
Tinahallonskold
Bebis på 3 månader

Vi väntar vårat första barn också, beräknat till 1 februari :)
Är 29 år och bor i Eriksberg :)

2019-09-04
Malkarls
Malkarls
Bebis på 1 månader

Åh vad härligt med plugg (att man ibland längtar tillbaka till det livet!! Mycket fritid och möjligheterna var oändliga-typ som att kunna tvätta en tisdag kl 10🤣)
Du jag arbetar som arbetsledare på socialtjänsten. Jobbar i Lundby så det är ju i dina hoods:)
Mina 12 första veckor var brutala med illamående och spydde mellan 3-5 gånger per dag men sen som en handvändning v. 13 gick det över och sen dess har jag mått långt över förväntan, tränar fortfarande ganska obehindrat, har dock fått begränsa aktiviteterna lite så tränar mest spinning, bodypump och simning😊
Har börjat känna av både lite bäckensmärta och sammandragningar men då brukar det hjälpa att vila lite så släpper det efter ett tag.
Trist med illamående och trötthet igen!! Man tänker ju att när de symptomen väl gått över så ska man slippa dem igen men kroppen är bra lustig faktiskt. Vart har du skaffat dig gymkort? 😊

2019-09-04
Tinahallonskold
Tinahallonskold
Bebis på 3 månader

Jag studerar till förskollärare och har precis påbörjat termin 5 av 7. Bortsett från plugget så är mina dagar ganska tråkiga för tillfället. Hade precis varit och införskaffat ett gymkort strax innan vi fick reda på graviditeten, vilket satte stopp ganska så omgående då jag var extremt trött i början av graviditeten och orkade inte göra speciellt mycket. Idag mår jag bättre, dock har mitt morgonillamående börjat komma tillbaka och är fortfarande ganska trött emellanåt (får ju aldrig sovit om nätterna, ska ju pinka stup i kvarten haha). Förhoppningen är väl att komma igång lite smått med träningen så jag orkar med den kommande förlossningen. :)

Vad gör du om dagarna och hur har din graviditet gått såhär långt?

2019-09-03
JejjeH
JejjeH
Bebis på 2 månader

Vad spännande! Grattis!:)
Så vad gör du annars? Och hur mår du? 😊

2019-09-03
Tinahallonskold
Tinahallonskold
Bebis på 3 månader

Vi väntar vårt första barn i januari. Är 24 år och bor på Lindholmen. :-)

2019-09-02
JejjeH
JejjeH
Bebis på 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...