App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kräk-bebis

Vår lilla pojk på 5 månader kräks jättemycket efter han ätit, gjort sen han föddes. Enligt bvc beror det på att magmunnen är mindre utvecklad på pojkar. Vi får byta kläder på honom och oss själva flera gånger om dagen. Ni som har eller har haft bebis som kräks mycket när började det plana ut/ försvinna för er? Några tips hur man kan få det att minska?

2019-08-31
Ninni123
Ninni123
Bebis på 11 månader

Min pojke slutade spy efter jag slutade dagamma och han bara fick fast föda. Det verkade som det endast var amningen han kräktes av.

2019-09-01
AmandaochErik
AmandaochErik
Bebis på 17 månader

Har en kompis som hade en liten kräkbebis. Hon körde ”babysitter-metoden”, efter att han ätit fick han sitta och leka i babysittern i ca 15-20 min så det mesta han sjunka undan. Enligt henne blev det mindre kräk då

2019-08-31
Lineah
Lineah
Gravid i vecka 26

Min plutt var också en kräkbebis. Riktiga kaskadspyor flera gånger om dagen. Det blev bättre när han började äta fastmat så runt 6-7 månader. Nu är han 11 månader och har slutat kräkas.

2019-08-31
Kiim
Kiim
Barn på 1 år och 6 månader

Båda mina barn var kräkbarn,
Den första kräktes verkligen jättemycket! Det lugnade ner sig när hon började sitta och äta mer fast föda. Runt 6 månader.

Andra barnet kräktes ännu mer och hon kräktes tills hon var drygt ett år.
Ligga på mage var ingen bra idé efter att hon ätit. Försöka sitta med barnen i knä så att de inte ligger ner och rullar på mage när de nyss har ätit.

Det var sjukt jobbigt när allt luktade kräk. Vi tog bort alla mattor här hemma. Orkade inte ttta dem stup i kvarten. Tog bort fisk ut andra dotterns kost bara för att jag inte orkade med kräk-fisk-lukten.

Som jag ser det bara onödigt att utsätta barnet för en massa undersökningar. Det går över av sig själv men det är sjukt jobbigt när man ät mitt uppe i det.

2019-08-31
Norrlänning 1
Norrlänning 1

Har samma problem med vår dotter som är 3 månader. Vi ska träffa barnläkare i veckan just pga. detta. Så kan återkomma! Hon kräks ymnigt efter varje måltid (inte kaskad men så pass mycket att kläder behövs bytas). Dottern går upp i vikt men har planat av lite från sin kurva. Men vad jag vet så brukar det bli bättre när barnet börjat äta mer fast föda

2019-08-31
Okonkret
Okonkret
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...