App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Avstannad graviditet eller mindre gången än jag trodde, nån mer?

Hej! Enligt sista mens så ska jag idag vara i v 8(7+0), gjorde vul igår och det de såg var bara ett ”svart hål” hinnsäcken/fostersäcken, antar jag? Men inget embryo, de såg tjocka slemhinnor och svullet vid äggstockar som det ska vara när man är gravid. Så antingen misstänker de att jag blev befruktad långt senare än jag ”borde” enligt mens och då att jag är i v 5(4+nånting) eller att min graviditet stannat av.. jag plussade för 11 dagar sedan(alltså 6 dagar EFTER bim) och innan dess var det negativt. Ett tecken på att jag kanske blev befruktad senare än jag borde. Men det betyder att jag måste plussat i typ v 3-4, är det möjligt? De mätte hcg i blodet igår och ska tillbaks på söndag på gyn för att ta nytt och så kommer de ringa mig på eftermiddagen och berätta om det stigit, har det de så är allt som de ska och har det inte så har jag fått ett MA .. någon som varit med om liknande och det slutade bra? Har hört från 2 st som varit med om samma och bebisen överlevde. Är så orolig.

2019-08-30
Carolinath
Carolinath
Gravid i vecka 37

Hur gick det idag? Var allt som det skulle? ❤

2019-09-01
Evanima
Evanima

Har alltid plussat i slutet av vecka 3 så tror det är mycket möjligt att din ägglossning var sen om du testat negativt fram tills dess :)

2019-09-01
MånensMamma
MånensMamma

Tack! Har gjort research och förmodligen var min äl mycket senare än jag trodde. Eftersom jag haft oregelbunden mens så kan äl skett närsomhelst, det är tydligen vanligt att man bara ser en hinnsäck i den veckan jag är i nu(V5) så jag tror på att detta ska gå bra! Tack snälla för ditt svar! Imorn får jag veta om hcg stigit och det hoppas jag så innerligt!!

2019-08-31
Carolinath
Carolinath
Gravid i vecka 37

Jag har två barn 3 år och 1,5 år gamla, och vid kub ul så upptäcktes det på båda att jag inte var så långt gången som man trott, och b.f fick flyttas fram ca 2 veckor än vad man trott när bm räknat på sista mensen. Så jag var vetat väldigt tidigt när jag varit gravid. Antar det har o göra med att jag har en lite längre menscykel och kanske ägglossningen är lite konstig?
Men för min del gick det bra, jag hoppas du har samma tur och att du är gravid men att det är lite för tidigt att visa sig helt än. Håller tummarna att allt ser bra ut!

2019-08-30
Evanima
Evanima
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...