App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Mama Mia kista

Hej jag ska till mama Mia i kista för kub om några veckor och har några frågor. Har ni nå erfarenheter från mama Mia i kista? Är dom bra/trevliga? (Är så rädd för att få en taskig barnmorska) Får man med nå bilder från kub testet?

2019-08-29
FamiljenM
FamiljenM
nyfödd bebis

Jag var där under min graviditet och fick bilder från båda kuben jag gjorde, första va för tidigt och fick inge bra bild så fick komma tillbaka veckan efter samt så fick ja bilder från rul.
Jag fick gravitidets diabetes (är överviktig) så fick komma dit på 2 st till ultraljud senare i graviditeten totalt 5 st ul varav 3 st av dom fick jag samma kärring som va så nedlåtande och pikade helatiden på min vikt "att de var så svårt att komma åt att se pga min storlek" så mådde piss dom gångerna. Så i överlag har jag inte haft en bra upplevelse men vet vad hon heter så vid nästa bebis ska jag be om att inte få träffa henne.

2019-08-30
Mimi Strömquist
Mimi Strömquist
Gravid i vecka 22

Har bara positivt att säga om den mottagningen. Har varit där och gjort ultraljud mer än en gång pga. risk att föda stort barn. Fått gott bemötande! De barnmorskor vi haft har förklarat väldigt bra och även svarat på alla våra frågor. Vi fick med oss ultraljudsbilder!

2019-08-29
Okonkret
Okonkret

Hej!
Jag var där v.12 för kub och upplevde att det var en trevlig och glad barnmorska. Hon kallade mitt barn för "bebisen" under ultraljudet och det har följt med mig sen den dagen. Jag fick med mig tre bilder och blir så rörd varje gång jag går förbi dem i hemmet.

Önskar dig lycka till! :)

2019-08-29
Kimsan8
Kimsan8
Bebis på 1 månader

Ååh va skönt att höra! Tack för svar 😊

2019-08-29
FamiljenM
FamiljenM
nyfödd bebis

Jag har varit dit med fem graviditeter. Dom är supergulliga och tar sig tid att svara på frågor och är måna om att man ser och förstår. Vi fick med oss 1-3 bilder vid Kub-testet. Lycka till!

2019-08-29
Leiijha
Leiijha
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...