App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Min bebis hatar helt plötsligt att bada

Helt plötsligt hatar min dotter på 9 månader att bada, hon hatar att duscha. Hon hatar allt som har med att bli ren att göra. Blir helt tokig om man ens försöker torka av hennes händer. Är det här någon fas som barn går igenom? Kan ju tillägga att hon vägrar bli matad med sked så hon äter bara med sina händer. Alltså krävs rengöring efter varje måltid. Och jag undviker självklart bad och dusch så mycket jag kan men ibland räcker det inte att torka av henne med tvättlappar.

2019-08-28
Satsumahead
Satsumahead
Bebis på 16 månader

Min dotter hatar också att bli torkad om mun och händer efter måltider men hon älskar att plaska med vatten. Brukar hålla henne över handfatet så att hon kan skölja sina händer själv samtidigt så passar jag på att tvätta henne om munnen. Hon tycker det är skoj att bada i sin balja medans jag duschar med.

2019-08-29
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 33

Gick genom samma sak tills jag provade nytt med att fylla badkaret så han kunde leka istället för ”duscha” det gick över direkt han tyckte om det att fylla badkaret

2019-08-29
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader

Min stora son (2 år och 9 månader nu) genomgick en sådan fas runt den åldern också. Ingenting fungerade först. Fick duscha med honom när han VERKLIGEN behövde det, men annars försökte jag låta bli. Efter några månader så insåg jag att det inte bara gick över av sig självt så jag satte honom i badet, innan de va uppfyllt och fyllde det sakta medan jag sjöng och lekte överdrivet med honom så han fokuserade på annat. Det gjorde jag ett par gånger sen gick det bra igen. :)

2019-08-29
Vickan93
Vickan93
Bebis på 14 månader

Min pojke hade en liknande period, fast han va mycket yngre. Det bvc tipsade mig om var att duscha tillsammans. Alltså jag höll honom i famnen och duschade försiktigt.
Men du skrev ju att du redan testat med att duscha, tänkte bara ifall ni hade testat tillsammans😊

2019-08-28
AmandaochErik
AmandaochErik
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...