App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Stolt mamma

Måste bara dela med Mig att jag är väldigt stolt över att jag har lärt min 14,5 månad pojke vara blöjfri under dagen. Trodde inte det skulle funka men jag ville bara testa Mig fram och han är så duktig som vet att han ska gå till pottan när det är dax :) det tog sin lilla tid dock :) känns som han är så fri och går så mycket bättre utan blöjan.😅

2019-08-27
Leab
Leab
Barn på 2 år och 7 månader

Kul att det har tagit slut med blöjbyten. Min tjej slutade förra sommaren pga värmen och att storasyster äntligen började gå på toa och pottan. Då var hon 1,5 år ( storasyster nästan 4)

Det var ju väldigt varmt och så otroligt mycket skönare att vara utan blöja. Hade väldigt mycket olyckor i början men efter ca ett halvår så blev det väldigt mycket mindre. Numera händer det väldigt sällan, mest på nätterna isf.

Det sparar verkligen in mycket pengar om man slipper köpa blöjor.

GRATTIS

2020-07-28
ma78
ma78
Barn på 2 år och 11 månader

Åh vad roligt! Fasen vad duktigt av er båda :) Vi tänkte börja introducera pottan lite smått här hemma också, göra en rolig grej av det som du skrev så får vi bara hoppas på lika bra framsteg. Kul att höra hur bra det har gått! :)

2020-07-27
Danijella123
Danijella123
Gravid i vecka 8

Fantastiskt ju! Bra jobbat! Vi ska försöka potträna vår 18-månaders pojke snart och tänkte testa metoden de föreslår i boken Potträning på 3 dagar. Vi håller tummarna för snabb och smidig övergång :) Kul att höra att det funkade så bra för er även om han inte är så gammal.

2020-07-27
Emmalingon
Emmalingon

Jag hade nog för mycket fritid kan man säga. 😅

Började redan vid 11 månader- 1 år lägga han 3-4 gånger på pottan. Gjorde mest då jag skulle kissa så han satt bredvid mig. Jag gjorde det mer till en ”rolig grej” sitta å sjunga klappa händerna stampa fötterna. Lite så varje dag. Ja ca 4 månader då nu han rör sig där nere när han ska kissa och säger ” quuuu” så varje gång han sa så la jag Han igen och sä kissa han på riktigt .. trodde inte det skulle funka men i nu ungefär 1 vecka säger han så och så kissar han varje gång. Dock har hänt fåååå gånger med nummer 2, kan hända olycka där fortfarande. Så har inte gett upp. Men med den fritiden jag har sä har jag lagt han helt utan blöja på dag tiden så om de händer olyckor har jag nog tiden och tålamodet att städa efter honom.

Dock har fått hjälp av mormor han lyssnar på och lär sig såå mycket av. 😃😃

Det känns fantastiskt inte att han är utan blöja utan att han gör framsteg och är så duktig det är nog det som gör mig mest stolt 🙏

Pengarna kommer defensivt gå till de roliga upplevelse som är så dyra ibland haha 👍😅

2019-08-27
Leab
Leab
Barn på 2 år och 7 månader

Vad duktiga ni är! Stor eloge till dig! Mina 2 äldsta döttrar har varit runt 3 år när de blivit blöjfria så 14 månader känns helt fantastiskt! Och vad mycket pengar du kommer spara som ni kan lägga på annat roligare. 🤗

2019-08-27
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 16 månader

Wow bra jobbat! Hur gjorde ni för att lyckas med det? 👏🏼

2019-08-27
Ajsingbajsing
Ajsingbajsing
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...