App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Spa/bad

Hej! Jag är nu i v. 8+5 och om en vecka ska jag besöka Yasuragi (spa med massa olika bad) och undrar om det är okej? Försökt att läsa på nätet men får olika bud. Snälla säg att jag inte behöver avboka detta? 😩 (kommer inte åka dit och avstå från badet då jag ska dit med min sambo)

2019-08-27
aasc
aasc
Gravid

Jag och min sambo var där när jag var i vecka 35., funkade superbra! Såg fler gravida som var där samtidigt. Tog en såkallad gravidmassage som var underbar, men jah tror inte de rekommenderade den för de som va gravid tidigare än v12... ring å kolla med dem! Njut av vistelsen :)

2019-08-27
Millan4
Millan4

Jag var gravid i v 15-20 (typ?) när jag var på yasuragi. Dom hade någon märklig massage jag gjorde i en hängmatta eller så. Och fanns även ”vanlig” gravidmassage. Men jag badade i alla pooler och det blev inget konstigt här. Bebisen är ju superskyddad bakom fosterhinnor och allt vad det är. Men vet att dom gjort om mycket och har mycket nya sorts pooler, så du kan ju stämma av med personalen och se om det finns några undantag/rekommendationer. Annars skulle jag säga bada och njut!

2019-08-27
Mislan
Mislan
Barn på 1 år och 8 månader

Jag tror inte det ska vara några problem, men ring Och koll med dom. Dom kanske till och med har massage för gravida. Jag fick massage när jag var i vecka 29, var hur skönt som helst men då var det gravid massage, lite mindre hård och inte i ansiktet. :)

2019-08-27
Sophira
Sophira

Vad mysigt😊 Kul att göra något tillsammans. Kan du inte kontakta spat och höra vad deras rekommendationer är vad det gäller bad och behandlingar och om de kan anpassa det för dig? Ofta avråds ju massage under graviditet.

2019-08-27
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 33

Jag vet att bubbelpool är inte bra. Ring 1177 och så får du all bra tips ifrån dem

2019-08-27
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...