App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Mens efter ett MA

Hej alla goa där ute! Vi fick MA (Missed Abortion) under semestern och fick göra en skrapning 5 augusti efter att cytotec behandling ej stötte ut bebis. Nu undrar jag när ni som varit med om liknande fick tillbaka eran mens? Och när fick ni kraft/ork/mod till att börja försöka igen? Och hur lång tid tog det innan nu plussade igen? Många frågor men någon vänlig själv kanske vill dela med sig 💞

2019-08-25
Sussan88
Sussan88
Gravid i vecka 15

Hej!
Jag upptäckte mitt missfall i vecka 11 med vul, men lilla ängeln hade dött i vecka 8... 26:e Juli.

Fick cytotec i omgångar i 12 timmar som sedan slutade i akut operation för att ängeln hade fastnat i min livmodertapp.

Vi bestämde oss för att försöka direkt. Jag kände mig redo, och kroppen efter ett jätte sug till att bli gravid igen.
Jag är nu 2 dagar sen, inte fått något plus, trots att jag har gravid symtom från helvetet..!🥺 (34 dagar sen första ”blödnings dagen” efter op)

Men sen så vet jag inte om mensen skulle komma nu eller om 2 veckor, för det kan ju ta 4-6 veckor innan mensen kommer igång!💜

2019-08-30
Cialii
Cialii

Har precis gått igenom samma som dig. Vi bestämde oss för att försöka igen direkt. Vi har fått bra stöd o vård så vi känner oss förberedda. Vi har 2 missfall i bagaget (för flera år sen och har fått barn mellan men bestämde oss för en till) och dom missfallen skedde utan vård eller hur ja ska säga..de skedde hemma spontant. Det var mycke värre enligt mig för ja kände mig så ensam. Nu har man sjukvården vid sin sida o kommer följa upp noggrant nästa grav. Så när du känner dig redo o har orken att försöka så gör de.. ingen klandrar dig att du går för fort fram eller så..

2019-08-28
Ananas94
Ananas94

Jag fick ett ma för exakt ett år sedan (trodde jag var i v 12 men graviditeten hade avstannat i v 5). Fick 2 omgångar med Cytotec men slapp skrapas. I september fick vi klartecken att försöka igen och helt ärligt minns jag inte om jag hade nån mens emellan men i början av november plussade vi igen och nu sitter jag här med min tredje dotter, som idag är 1 månad. Beklagar ditt ma och stort lycka till!

2019-08-25
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...