App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Barn under studietiden??

Hej! Frågar nu er päron som fått barn under studietiden! Hur gjorde ni? Studieuppehåll, hur länge? Gick det att komma tillbaka? Försöker bli gravid nu och har 4 terminer kvar.. Ni som haft bebislängtan vet att det inte går att vänta 2 år ;) Tips och råd önskas och berätta gärna om hur det gick/går för er!

2019-08-24
Försöker

Hej! Jag påbörjade en treårig utbildning med planen att ta studieuppehåll mitt i. Jag blev gravid med så bra tajming att jag hade bf i augusti, jag kunde alltså läsa klart hela andra året och slapp sluta mitt i en termin. Sen var jag mammaledig 1 år och återupptog studierna efter det. Funkade jättebra! Jag hade även ett barn sen innan så sista året hade jag alltså 2 barn som skulle hämtas och lämnas på förskola osv. Man får ha MYCKET disciplin. Inför tentor pluggade jag på biblioteket, var jag hemma hittade jag bara på andra saker att göra (städa, diska etc) så det var bäst att komma hemifrån. Jag mådde bra i min graviditet, vilket såklart underlättar om man ska plugga samtidigt. Lycka till! Man klarar det om man verkligen vill!

2019-08-25
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 11 månader

Hej. Jag har frusit 1 år på förskollärarutbildningen. Har gått 3 terminer☺️Har 4 terminer kvar och hoppar på utbildningen i december igen. Fick vårt tredje barn i januari i år. Älskar att vara hemma men längtar tillbaka till utbildningen med😊Lycka till🍀

2019-08-25
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...