App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Nytt jobb och gravid i vecka 5

Hej på er, Jag har vart i processen att söka nytt jobb ett tag. Igår fick jag reda på att jag är gravid (troligtvis v 5) och idag ringde dem och erbjöd mig det nya jobbet. Hur skulle ni ha gjort? Jag vet att dem inte får neka mig pga graviditet men jag känner mig så dum som inte berättar. Sen tänker jag även ang säkerhet med en fast tjänst vs att vara provanställd innan bebis kommer. Lönen är i princip densamma. Tack!

2019-08-22
Linnea425
Linnea425
Gravid i vecka 38

Jag tog jobbet! 😃 Jag sa inget om graviditeten eftersom det fortfarande är så tidigt. Vad som helst kan ju fortfarande hända. Skulle känna mig så dum om det i värsta fall blir ett missfall och jag hade tackat nej.

2019-08-23
Linnea425
Linnea425
Gravid i vecka 38

Ta jobbet! Vill du dra en vit lögn kan du ju alltid säga i efterhand att du inte visste att du var gravid när du tackade ja. ;) Grattis till både graviditet och jobb! 🤗

2019-08-22
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Du behöver inte alls känna dig dum! Det är ju livet, allt går inte att planera precis på dagen. Tacka ja till tjänsten om du vill ha den. Är ju så tidigt i graviditeten så själv skulle jag nog vänta med att berätta. Valde själv att vänta att berätta för min chef tills efter rutinultraljudet i v.19. En fast tjänst är alltid säkrast att ha.
Grattis till nytt jobb och bebis!😊

2019-08-22
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 33
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...