App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

VILKA BLÖJOR TILL NYFÖDDA?

Hej på er! Vilka blöjor kör ni till era nyfödda? Pampers? Libero? Vilken modell? Tacksam för tips!! :)

2019-08-22
sofia123456789
sofia123456789
Barn på 1 år och 11 månader

Vi testade pampers när sonen var nyfföd men funkade inte och sen blev det libro men dom var för stora så vi testade libero touth premature för han var liten när han föddes och dom var bästa blöjorna när han var nyfföd. sen gick vi över till pampers och nu kör vi bara pampers då inte libro funkar på sonen nu när han är äldre Han är snart 1 år
Sen tycker jag att libro är mycket tjockare och andas inte lika bra som pampers

2019-09-24
Zeldaevelina
Zeldaevelina
nyfödd bebis

Vi använder tygblöjor till vår son och har gjort sedan han var ett par månader gammal. Kan varmt rekommendera det! Det finns en rad olika blöjsystem att testa (vi använder främst pocketblöjor) och det behöver inte vara krångligare än att använda engångs :) Finns dessutom en rätt stor andrahandsmarknad där man kan köpa till ett bra pris och prova sig fram vilket system som passar just er familj.
Våga prova! :)

2019-09-24
Miinoux
Miinoux
Barn på 2 år och 9 månader

Vi hade pampers från början men dom satt inte bra och han blev mycket rödare i rumpan av dom så testade vi libero touth premature emed att han var förtidig och då försvan det direkt sen har vi bara använt libero för vi tycker dom är bäst😊

2019-08-30
Emma2002
Emma2002

Vi har använt både libero och pampers, alla varianter. Har också testat Willy:s och nåt annat märke någongång. Pampers och libero är likvärdiga men de är inte exakt lika (libero läcker lite oftare men pampers kan kännas kall när den är blöt), tycker dock inte Willy:s är likvärdig med P eller L. Det går åt fler blöjor med Willys då de inte kan hålla lika mycket kiss som P eller L blöjor. Med libero måste man dock vara mer noggrann när man sätter på blöjan och se till att ytterkanten verkligen är där den ska, annars läcker den. Har testat touch flera gånger men tycker inte att de är värda pengarna, trots kupong är de fortfarande mycket dyrare än t.ex. newborn, comfort eller pants. och de går sönder innan man fått på blöjan när barnet är lite rörligare. Summa summarum, jag skulle rekommendera P new baby och/eller L newborn till nyfödd. Det går också att köpa hem flera märken och prova sig fram, det går ju åt ca 3 paket i månaden så det går ju att göra så också. Vi har 3 barn varav 1 fortfarande är blöjbarn och jag har räknat ut att vi i vart fall köpt mer än 200 blöjpaket genom åren. Det har varit 99,9% pampers och libero köpta med kuponger. Jag köper bara med kuponger + erbjudanden.

2019-08-30
Koskiel
Koskiel

Jag har provat både Libero newborn och touch samt Pampers, ICAs, Willys och Lidls blöjor och vinnaren är Lidls med märket Lupilu. De har ofta 2 för-priser. Nu när jag köpte strl 2 (42 pack) köpte jag två paket för 74kr, dvs 84st blöjor kostar mindre än en krona styck jämfört med t ex Libero touch 1 som kostar ca 40kr för 22st. Lupilu har lite filtkänsla, bra absorberingsförmåga (har aldrig haft en läkande blöja men har haft det med Libero ) är lätt att ta på och har fin design med olika färger och djur på framsidan men framförallt har den ett bra pris.

2019-08-29
Screamsmulan
Screamsmulan

Vi använde Icas egna från nyfödd tills att det var dags att börja med byxblöjor (tyvärr är det bara Libero och Pampers som har bra midjeresår när det kommer till de blöjorna).

2019-08-25
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 3 år och 2 månader

Har haft libero newborn från början o dom har fungerat jätte bra, har testat nu när min dotter är 11 veckor med Libero touch men tycker inte dom är lika tåliga som dom andra så varierar lite med newborn. Det blir inte så dyrt heller med kuponger man får. Jag köper blöjor för 100 kr varje månad med kupongerna.

2019-08-24
0603
0603
Barn på 2 år och 4 månader

Libero touch har varit bäst. Haft dem sen dottern var nyfödd. Hade med ett provpaket i väskan till förlossningen. De hade touch blöjor på förlossningen och BB med. Testa Pampers en gång men tyckte de var mer stela och lämnade märken i huden. Touch blöjorna kostar ju tyvärr lite mer men passar alltid på att köpa hem blöjorn när man får rabattkuponger.

2019-08-23
Sahra11
Sahra11
Bebis på 16 månader

Vi körde på Libero Touch senast och kommer nog att göra det igen om det funkar bra.

Testade även Pampers samt Icas egna efter att ha fått prover på dessa men dottern fick jätte mycket utslag utav dem så blev att återgå till Libero. Lite dyrare men med kupongerna man får varje månad går det ungefär på ett ut, och även annars så hade det varit värt det, det sista jag tänker spara in pengar på är mitt barns välmående. :)

2019-08-23
MånensMamma
MånensMamma

Libero Touch, mina barn har inte tålt Pampers. De har fått röda rumpor direkt.

2019-08-23
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Fick på BB libero touch så aldrig provat andra och är väldigt nöjd med dem

2019-08-22
Leab
Leab
Barn på 3 år och 5 månader

Har provat både pampers och libero men det blev väldigt röda rumpor av pampers så vi har använt libero, i början fick man väldigt många rabattkuponger och senare har jag använt alla koder i blöjpaketen till att byta in mot nya rabaattkuponger på blöjor.

Har provat nåt paket med touch men den enda skillnaden mot libero comfort är att touch är dyrare.

2019-08-22
ma78
ma78
Barn på 3 år och 10 månader

Fick ett paket Libero Touch på BB och ett paket i Liberos babybox, och de är bra och mjuka. Sen kommer dock min ekonomiska sida in i bilden så efter de 2 paketen har vi köpt Icas egna märke strl 1 och de är också bra, ingen röd rumpa eller läckage än så länge.

2019-08-22
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 2 månader

Testade båda och de funkade bra. Men började faktiskt med tygblöjor snabbt efter födseln 😊 trodde det skulle vara supersvårt men gick som en dams s det kan jag rekommendera 😊 hade inte ens tänkt på att det fanns till första barnet 😮

2019-08-22
Theres93
Theres93

Jag tycker också libero Touch fungerade bäst

2019-08-22
Mamma Bella
Mamma Bella

Vi har testat lite olika och kommit fram till att libero touch 1 funkar allra bäst för oss. Inget läckage och blöjan andas ordentligt :)

2019-08-22
Ebba99
Ebba99
Gravid i vecka 29
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...