App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Förlossning på g?

(TMI) Imorse vaknade jag och kände att det var något som ”rann” ur mig, gick till toaletten och det var blött genom trosorna och byxorna (trodde vattnet gått) Jag ringde förlossningen och dom sa att jag skulle göra handdukstestet för det kunde vara en riklig flytning också. Jag kom fram till att det förmodligen bara var en flytning eller slempropp. Men nu några timmar senare har jag börjat få ont i nedre delen av magen och ryggen + tryck neråt. Jag känner inte så mycket pauser utan det är mer kontinuerligt men undrar väl om någon känner igen sig? Kan det vara på g? Har gått över bf+13 idag så är väl lite desperat och hoppas det ska sätta igång :) har tid för överburenhetskontroll på fredag. Tack för svar!

2019-08-21
Juliakarolina
Juliakarolina
Bebis på 7 månader

Hej det bästa är att alltid åka in för kontroll i verklighet än genom telefon. Min svägerska som till exempel hade jätte lite värkar, inget vatten gick ingenting, ringde till förlossningen då sa dem till henne och vänta , tills värkarna kommer mer eller ja. Hon hade inte bf än, det va bara nån dag innan. Men efter 2 timmar hon fick bara den där känslan, ska inte ringa utan åka. Så dem åkte mitt på natten. Och gissa vad? Dem sa till henne hade du fortsatt vänta så hade du nog fött hemma. Du är ju öppen 9 cm. Så dem la in henne direkt å hon födde nån timma efter.
Mitt tips är att aldrig ringa utan åk in så dem ser , vilket dem inte kan se på telefon. Alla förlossningar är ju så olika. Värkar utan värkar, vatten går vattnet går inte.

Så va det en gång också min väns man fick förlösa henne hemma tills ambulans personal kom bara för att dem på telefon sa ” blablablabla”

Alltid bättre åk in så man ser med ögon , åk hem om det verkligen inte är igång eller så stannar man kvar om det är igång. Lycka till :)

2019-08-21
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...