App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Sjuk i början av graviditet? V.5

Hej! Jag har inte tagit ett grav test än då jag är på semester men misstänker starkt att jag är det. Lite svullenkänsla i magen och väldigt ömma bröstvårtor samt illamående som kommer och går hela tiden. Ingen aptit. Fick heller ingen bortfallsblödning när jag slutade med p-iller den 4 aug. Blev nog på smällen direkt. Sen igår så nyser jag, har sån huvudvärk och är snorig. Har även ont i nedre delen av ryggen, blir lite bättre när man ligger på sidan. Har ni också blivit förkylda i början av graviditeten?

2019-08-20
safari20
safari20
Gravid i vecka 23

Innan jag visste att jag var gravid så kände jag mig konstig, kändes precis som att jag var påväg att bli sjuk för jag var hängig, hade värk i kroppen och var så trött. Efter en vecka hade det fortfarande inte ”brutit ut” med nån förkylning eller så och jag började må illa, då tog jag ett test och plussade :)

2019-08-22
HannaC
HannaC

Hej och tack för ditt svar! Tack🌷☺️

2019-08-20
safari20
safari20
Gravid i vecka 23

Hade också sjukdomskänsla i början av graviditeten, kände mig trött och hängig. En dag fick jag jätteont i ryggslutet och trodde det var njurarna som strulade. Visste inte om att jag var gravid då.
Förkylningar blir 10 gånger värre när man är gravid. Var förkyld i flera veckor senare i graviditeten.
Vila och var rädd om dig! Grattis!

2019-08-20
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 33
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...