App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Dålig chef?

Hej! Är gravid i vecka 15 och detta kommer bli mitt första barn! Jag är i en liten knivig situation dock... jag har gått på vikariat i ca 1,5 år nu och ska eventuellt få fast anställning nu till hösten. Men min chef är en otroligt dålig chef som inte alls har medkänsla för sina arbetare eller någon typ av förståelse. Är rädd att om jag berättat innan nya kontraktet att jag inte ens kommer få jobba kvar, samtidigt som det börjar synas och jag mår väldigt dåligt i graviditeten för tillfället med virusinfektioner och illamående. Har någon liknande erfarenhet med en dålig chef och graviditet? Hur gjorde ni isåfall? Tacksam för alla svar!!

2019-08-19
Pelin96
Pelin96
Bebis på 1 månader

Hej. Du är inte skyldig att överhuvudtaget berätta om din graviditet, (jag vet det är svårt 😄) men däremot måste man meddela 2 månader innan man tänkt va föräldraledig. Det är regler, så du behöver inte känna dig skyldif, det skulle säkert chefen göra i din sits. Att inte berätta innan man måste eller vill. Lycka till.

2019-08-20
Nannah S
Nannah S
Bebis på 2 månader

Du har ingen skyldighet att berätta förens du är i månad 6. Och sen får din chef inte uttrycka sig att i Såna fall säga upp dig pågrund av graviditeten. Har jag fått sagt till mig utav min chef. Hoppas det löser sig på bästa sett för dig.

2019-08-20
Mammimygg
Mammimygg
Gravid i vecka 9
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...