App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Får man klaga på att man mår för bra?

Jag är evigt tacksam att jag har haft en sån himla bra graviditet utan några krämpor. Har verkligen mått hur bra som helst i hela 37 veckor nu. Inte ont någonstans, ingen foglossning, magen är liten och smidig, alla prover och värden bra jämt hos Bm. Lite sammandragningar bara när jag går promenader.. Men hur ska detta sluta? Kan jag inte få ha lite ont i huvudet i allafall? Min fråga är, Är det någon mer som har/haft det lika bra som mig? Hur började eran förlossning? Började den bara pang bomb? Hur var eran förlossning? Känns som att bebis aldrig kommer att komma ut eftersom att min kropp verkar tycka om dethär med att vara gravid. / en väldigt virrig förstagångsföderska

2019-08-18
Mimmipigg
Mimmipigg
Bebis på 10 månader

Mådde också hur bra som helst, spydde aldrig, ingen foglossning inga sammandragningar osv. Vattnet gick dock i v34+3 men han mådde bra, förlossningen gick ganska fort också. Kom in 8 på kvällen, sov hela natten, fick dropp på morgonen då allt stannade av under natten. När krystvärkarna väl kom tog det 35min och efteråt mådde jag som att inget hänt förutom att jag var öm då. Så vem vet, går nog bra det där :)

2019-08-26
Evelinawa
Evelinawa

Mina två graviditeter var likadana. Jobbade till sista dagen. Första födde jag 2 dagar innan bf på 40min och andra kom 2v innan och födde på mindre än en timma. Kom in båda gångerna 10cm öppen. Graviditet, förlossning och första året jättesmidigt... men därför får jag igen nu med en sjuåring som är redan tonåring och en fyraåring som är kvar i treårstrotsen 😂

2019-08-25
Tasha84
Tasha84

Tack allihop för era fina svar och era berättelser!!😀😍

2019-08-19
Mimmipigg
Mimmipigg

Haha men så skönt ändå!! Lite så känner jag nu också att jag hade nästan kunnat vara gravid resten av livet, så bra mår jag! Hoppas det blir så för mig också att det bara startar pang bom😀

2019-08-19
Mimmipigg
Mimmipigg

Jag har varit precis likadan med min pojke. Dock det jobbigaste va att vänta ytterligare 10 dagar efter beräknad förlossning. Annars mådde jag så bra att jag själv tänkte jaha men så här kan jag ju föda 10 till barn 🤣🤣
Det bara startade en dag med värkar och så åkte man in. Inga förvärkar el liknade. Sä ja hur bra som helst. Toppen ju.

2019-08-18
Leab
Leab
Barn på 2 år och 2 månader

Jag har haft väldigt lätta graviditeter, har bara haft det jobbigt i slutet när man varit så stor. Första började spontant och var min bästa förlossning. Kroppen hade jobat väldigt bra själv och det började med lite småvärkar som gjorde att jag inte kunde sova, sen blev det tätare och jag var inne på förlossningen i 5-6 timmar innan han kom ut.

Nr två var ett sommarbarn i hettan så då var det jobbigt att gå över med tjocka magen och inget fungerade för att sätta igång det. Var ute och gick massor 2-3 dagar utan resultat.
Senaste nu så hade jag väldigt mycket värkarbete på nätterna de sista 14 dagarna, låg och funderade om det hade satt igång men sen slutade det efter 2-3 timmar. Då var jag ganska beroende av att få sova på dagarna och som tur var så gick det att ordna.

Mina andra har varit bra de med fast ingen ville komma ut så det blev igångsättning. Då gick det nästan väl fort när det väl började med värkar.

Njut av att du har det så bra och passa på att rå om dig själv bara, sen blir det mer att tänka på med en liten knodd att ta hand om.

2019-08-18
ma78
ma78
Barn på 2 år och 7 månader

Fick första barnet förra sommaren. Mådde också fantastiskt bra under graviditeten. Var väldigt trött i början och slutet och hade svårt att sova när magen blev större. Arbetade fram till v.38, inget illamående, svullnad eller foglossning. Gick upp ca 10 kg och gick ner 12 kg på några dagar isamband förlossning. Nästan aldrig mått så bra som när jag var gravid. Blev lite extra glad och lycklig av alla hormoner. Men få igång någon förlossning ville inte min kropp. Blev igångsatt i v.42+0. Allra helst hade jag hoppats på att det skulle komma igång spontant men igångsättningen gick bra med. Tog lite tid innan jag började känna mig som mig själv i kroppen igen. Tog ca ett halvår innan bålstabilitet och bäckenbotten kändes ok igen. Kände mig lite nedstämd efter förlossningen med, blev lite mycket med hormoner, amning och sömnbrist i början.
Tycker det är bra att det talas mer om graviditet och förlossning. Så olika för alla kvinnor. Finns ingen mall att gå efter. Mår man dåligt av graviditeten eller får någon skada ska man ju få korrekt information och hjälp med det.

2019-08-18
Sahra11
Sahra11
Bebis på 1 månader

Hej. Så skönt...jag har haft 3 väldigt bra graviditeter. Min första var den som var ”lättast” och låter precis som din graviditet. Kände inget obehag alls, inte ont någonstans och min mage växte nog som mest de 9 dagar jag gick över bf😂 och den förlossningen startade med värkar och gick väldigt fort.
Så njut vidare av dig graviditet🌸

2019-08-18
L_E_V_A79
L_E_V_A79
Bebis på 11 månader

Haha, älskar din tråd! Jag har 3 barn och har haft 3 riktigt glidiga graviditeter med noll kräkningar, noll foglossning, noll förvärkar, noll trötthet (typ) osv. Mina vänner har påpekat många ggr hur oberörd jag varit ända in i det sista. 😆 Mina 2 första förlossningar startade pangbom med värkar respektive vattenavgång. Den tredje tog lite längre tid men alla 3 har gått komplikationsfritt och jag har klarat det på bara lustgas. Så ja, man kan ha tur och klara hela resan utan att må skit. 🤗

2019-08-18
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...