App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

V30

Hej på er, egentligen vet jag inte vad jag vill komma fram till med detta inlägg mer än att jag kanske hoppas på att flera känner som jag. Jag är alltså gravid i vecka 30 med mitt första barn, vid det här laget "ska" man ju kunna känna väldigt tydliga rörelser från bebis, jag har ju sett andra i denna vecka och även tidigare lägga upp när man ser utanpå magen att det rör sig, men det gör alltså inte jag. Jag känner bebis varje dag men det är inte alltid jätte tydliga rörelser och min sambo har aldrig fått känna bebis röra på sig. Har självklart tagit upp detta med min barnmorska som skulle ta upp detta med läkaren, men hjärtat på bebis slår som de ska och magen växer som det ska. Barnmorskan menar på att de kanske helt enkelt är en lugn bebis men jag är ju ändå orolig, vill ju liksom kunna känna det där mysiga alla pratar om och ja vet att man inte ska jämföra sin graviditet men det är svårt att låta bli.. lite rörigt inlägg men snälla säg att det finns någon som har samma "problem" som jag?

2019-08-17
Jenvii
Jenvii
Bebis på 8 månader

Åh vad skönt att höra att det ändå finns fler, även fast ja såklart förstår det så är det ändå skönt att läsa om det, ja min moderkaka ligger framför så de är förmodligen också en anledning men som du säkert förstår så blir man orolig när de är första gången och man vet liksom ingenting om hur det känns osv, får helt enkelt ha tålamod :)

2019-08-18
Jenvii
Jenvii

Jag hade precis samma sak. Och som
Din barnmorska sa ” en lugn bebis ”
Det fick jag iallafall så hoppas samma hos dig.. haha :) de första jag kände va i v.24 tror jag. Men de så små rörelse , kände varje Dag typ men som du skriver, man känner men inget som andra kände. Tror nog det har med vart moderkakan ligger med. Minns inte hur min låg , men jag hade de precis så som du har det nu. Sä va inte orolig så länge hjärtat slår. Snart ska ni få känna bebisen på riktigt :)

2019-08-18
Leab
Leab
Barn på 2 år och 2 månader

Tycker du ska vara glad att bebisen verkar må bra även om du inte ser så mycket på utsidan. Dessutom tror jag att när du anstränger dig så mycket för att se så blir det inte naturligt slappna av o tänk inte på de,dessutom kanske de kommer senare.

2019-08-17
0603
0603
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...