App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Migrän!

Hej! någon mer som lider av migrän? Jag har sökt vård då min migrän är helt olidlig. Jag fick sumtriptan utskrivet av en doktor på VC förra gången jag hade migrän. Men tog det första gången nu vid detta migrän anfall och det har tyvärr inte hjälpt alls! Jag har sökt hjälp senaste dygnet hos, VC, MVC, gyn, och kry utan någon som helst hjälp. Så min fråga vart har ni vänt er? har ni fått nån medicin som hjälp?

2019-08-17
mamma2020
mamma2020
Bebis på 1 månader

Hej, har med migrän och tar sumatriptan. Fick öka dosen efter graviditet och amning och de där nässprayen som finns, dock svindyra funkar jättebra och snabbt. Går också på akupunktur. Började under graviditeten och har kört ny omgång nu för hade migrän flera gånger i veckan. Hjälper massor! Har både mer sällan och huvudvärken/ migränen är mycket mildare och försvinner snabbare. T.o.m ibland utan att jag behövt ta medicin. Hoppas du hittar nåt som hjälper.

2019-08-23
Mi11is
Mi11is
Gravid i vecka 11

Hej!
Jag har också haft fruktansvärt mycket migrän, mer eller mindre dygnet runt många dygn i sträck. Det enda som hjälpt för mig är akupunktur, det har både minskat frekvensen och intensiteten. Har gått hos både kinesolog (dyrt men bra!) och sjukgymnast (inte lika kunnig, men gratis eftersom det klassas som mödravård). Är i v22 nu och har peppar peppar sluppit anfall sedan midsommar. Om det är akupunkturen, semestern eller att jag kommit längre in i graviditeten låter jag dock vara osagt ;)

Har sökt och beviljats särskilt högkostnadsskydd hos f-kassan, vilket innebär att jag får sjukersättning från första sjukdag (slipper karens). Det är en lättnad att veta att jag kan vara hemma när det krävs utan att förlora allt för mycket pengar! Det krävs dock läkarintyg så du måste få kontakt med vården på nått sätt för att kunna ansöka.

Håller tummarna för att du snart blir bättre för det här med migrän är verkligen inte kul!

2019-08-20
FridaHa
FridaHa
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...