App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Inköp inför bebis 😁

Hej! Ska snart åka till Ullared för att köpa saker inför bebis! Nu behöver jag era tips som kanske nyligen har varit där om vad jag inte får glömma! :) kram

2019-08-16
jkkarl
jkkarl
Bebis på 4 månader

Har du inte köpt babyskydd till bilen kan jag rekommndera att köpa där. Dom har britax, iallafall då när jag köpte 2017. Till ett mycket reducerat pris!
Även sängkläder till säng/vagn. Kudde/täcke,åkpåse. Filtar osv är bra. Basic Bodys!

2019-08-25
Nathalieangelica
Nathalieangelica

Allt behöver inte köpas nytt, du kan kanske köpa på blocket eller om du känner någon som vill sälja för oftast slits inte bebisgrejerna. Och sen är det så att man vet inte hur bebisen vill ha det.. den vill kanske inte bli buren etcetera. Ha lite is i magen och köp efterhand när ni lärt känna er bebis.

2019-08-25
Mamma Bella
Mamma Bella

På inköpslistan skrev jag även med bästa priset i hemorten, t.ex. madrasskydd (IKEA 50;-). Lätt att jämföra direkt och man vet även sen när man kommer hem vart man skulle köpa det som var i annan butik.
Nappar, nappflaskor och potta har alltid varit billigare hemma eller alternativt skiljt bara 1-3kr.
Kläderna är det väldigt bra pris på samt amningsinlägg ^^

2019-08-22
Selken
Selken
Bebis på 2 månader

De har mycket till bebisar. Var över ett år sen jag var där nu men köpte filtar och sängkläder bl.a. Köpte en babybjörn babysitter som var ca 500 kr billigare än i en babybutik. Billigare babygym har de också. Köpte en sängmobil som dottern har uppskattat mycket. Hittade en lite kallskumskudde som var bra när dottern var nyfödd och en gravidkudde till mig själv😅 Febertermometer för barn var ett bra köp med. Om man har soptömning sällan hemma så har de blöjhinkar med kolfilter (annars onödigt köp)
Lätt att handla på sig onödiga saker, en del är bäst att köpa senare om det skulle behövas och inte allt som är billigare där heller. IKEA har en del med till spjälsäng, skötbord och badbalja.

2019-08-16
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 33
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...